30 Bini Aşkın Kişi Katıldı

30 Bini Aşkın Kişi Katıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2017 18:35
30 Bini Aşkın Kişi Katıldı

Isparta’da 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde yapılan etkinliklere, yaklaşık 30 bin vatandaşın katıldığı belirtildi.  

Konu ile ilgili olarak edinilen bilgilere göre; Tüm yurtta olduğu gibi Isparta’da da 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde şehitleri anma programları ve buna bağlı etkinlikler gerçekleştirildi. Bu doğrultuda; Hain darbe girişiminin birinci seneyi devriyesinde 15 Temmuz Cumartesi günü tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da da bir yıl önce bugün olduğu gibi halk yine ayakta geçirdi. Cumartesi günü binlerce Ispartalı  akşam eski adıyla Valiliğin önündeki Cumhuriyet Meydanında, yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanında bir araya geldi. 

30 BİNİ AŞKIN KİŞİ KATILDI
Isparta’da gerçekleştirilen ve iki gün süren 15 Temmuz hain darbe girişiminin birinci yıl dönümünde yapılan etkinliklere, yaklaşık 30 bin vatandaşın katıldığı belirtildi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.