30 Mart’ta Halkımız Gereğini Yapacaktır

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Türk Eğitim Sen Isparta Şubesi Kadın Kolları tarafından düzenlenen programa katıldı. Başkan Günaydın, ülkenin son gelişmelerle birlikte büyük olumsuzluklar yaşadığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Mart 2014 17:56
30 Mart’ta Halkımız Gereğini Yapacaktır

Türk Eğitim Sen Isparta Şubesi Başkanı Ali Balaban, Kadın Kolları Başkanı Gülay Gömbe ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, eğitimcilerle sohbet etti.

Türk eğitim sisteminin çektiği sıkıntılar, sendikal haklarla ilgili beklentileri hakkında bir konuşma yapan Kadın Kolları Başkan Gülay Gömbe, andımızın kaldırılması, Türk kimliğinin unutturulmaya çalışıldığı ve öğretmenlik mesleğinin itibarsızlaştırılmaya çalışıldığını savundu. Türk Eğitim Sen’in yetkili sendika olmak için çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Gömbe, “Ne Mutlu Türk’üm Diyene, ne mutlu kendini Türk hissedene” diyerek sözlerini tamamladı.

Türkiye Kamu Sen’e bağlı 11 sendika olduğunu söyleyen Türk Eğitim Sen Isparta Şube Başkanı Ali Balaban, sendikaya üyeliklerinin arttırılması için çalışmalarının devam ettiğini kaydederek, “Milli eğitim camiası olarak zor günler geçiriyoruz” diyerek mevcut hükümete dur deme zamanının geldiğini kaydetti. Balaban, “30 Mart’ta tavrımızı net olarak ortaya koymamız gerekiyor” dedi.

Bayanların olduğu her yerde bilinç olduğunu belirten Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, bayanların bir anne, düşünür, saygı, sevgi ve nezaket olduğunu kaydetti. Günaydın, Türkiye’de 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere dikkat çekerek, ülkede yaşanan olumsuzluklardan bahsetti. Günaydın, “Ülkemizde son günlerde büyük olumsuzluklar yaşanıyor. Dış ülkelerde Türkiye’nin itibarını sarstılar. Son gelişmeler dış basında ilk haber olarak veriliyor. Tüm Türkiye son olayları konuşuyor” derken, 30 Mart’ta Isparta’nın ve Türkiye’nin gereğini yapacağına inandığını dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum