30 TL’ye Sınırsız İnternet

Tokoğlu Bilişim, internette fark yaratıyor. Taahhütsüz, kablosuz, ekstra faturasız ve sınırsız interneti müşterileriyle buluşturuyor. Hem de çok cazip fiyatlara…

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Eylül 2014 18:09
30 TL’ye Sınırsız İnternet

Tokoğlu Bilişim İşletme Sahibi Faruk Tokğolu, taahhütsüz, kablosuz, ekstra faturasız ve sınırsız internetin vatandaşlar için daha uygun olduğunu belirterek, “Kablosuz, telefon hatsız, ekstra faturasız, kotasız, taahhütsüz ve sınırsız internet satışı ile müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz. Bu saydığım internet modelleriyle müşterilerimize kolaylıklar sağlıyoruz” dedi.

KABLOSUZ, KOTASIZ VE EKSTRA FATURASIZ İNTERNET
Tokoğlu Bilişim İşletme Sahibi Faruk Tokoğlu, müşterilerin kablo, ekstra fatura derdi olmadan internet kullanmaları için çalıştıklarını belirterek, “İşletmemiz de internet satışı yapıyoruz. Kablosuz, telefon hatsız, ekstra faturasız, kotasız, taahhütsüz ve sınırsız internet satışı ile müşterilerimizin karşısına çıkıyoruz. Bu saydığım internet modelleriyle müşterilerimize kolaylıklar sağlıyoruz” dedi.

30TL’YE TAAHHÜTSÜZ İNTERNET
Tokoğlu Bilişim İşletme Sahibi Faruk Tokoğlu, satışa sundukları interneti taahhütsüz ve sınırsız olarak 30 TL’lik bir ücretle müşterileriyle buluşturduklarını belirterek “Şu anda Isparta’nın yüzde 90 kapsama alanında faaliyet gösteriyoruz. İşletmemiz de satışa sunduğumuz internetimiz var. Bu interneti gelen müşterilerimize taahhütsüz ve sınırsız olarak veriyoruz. Taahhütsüz ve sınırsız internetimizi müşterilerimize aylık 30 TL’lik ücretlerle bağlıyoruz” diye konuştu.

3 – 4 KİŞİ AYNI ANDA AYNI HIZDA İNTERNETE GİREBİLİR
Tokoğlu Bilişim İşletme Sahibi Faruk Tokoğlu, müşterilerin evlerinin çatılarına bağladıkları cihaz sayesinde 3 – 4 kişinin aynı anda aynı internet hızı ile bağlandığını belirterek, “Bu interneti alan müşterilerimizin evlerine giderek çatılarına bir cihaz yerleştiriyoruz. Bu cihaz sayesinde aynı anda 3 – 4 kişi internet bağlantısını gerçekleştiriyor. Hiçbir şekilde internet hızı düşmüyor. Müşterilerimizin evlerinin çatılarına bağladığımız cihaz hiçbir şekilde yer kaplamıyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum