300 Binlik Audi Rektör'e Hız Kazandırdı

Rektör İbicioğlu, gül üzerine çalışmalarının sadece yeni gül çeşitleri ile sınırlı olmadığını belirterek şu bilgileri verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Kasım 2011 00:57
300 Binlik Audi Rektör'e Hız Kazandırdı

İŞTE REKTÖR İBİCİOĞLU'NUN GÜL PLANLARI
Rektör İbicioğlu, gül üzerine çalışmalarının sadece yeni gül çeşitleri ile sınırlı olmadığını belirterek şu bilgileri verdi: "Gül Isparta için çok önemli bir ürün. Bu nedenle gülün Isparta’ya katkısının hızla artırılması gerekiyor. Yeni gül çeşitlerinin yanı sıra özellikle insanımızın ilgisini çekecek çalışmalar hedefliyoruz.Gül bahçelerinin oluşturulması, gül müzesi de hedeflediğimiz çalışmalarımız dan bazıları. SDÜ bir marka olacak. Isparta’da gül ile birlikte bir marka olmalı ve şehre katkısı sağlanmalı.Gül üreticimize ve gül hammaddesi ile kozmetik üretim yapan firmalara da her türlü desteği vermeye hazırız. Bu konuda üniversite gibi bir kurumun yanlarında olduğunu unutmasınlar"dedi.

Rektör İbicioğlu'nun önümüzdeki günlerde yeni çalışmalarla ilgili bir basın toplantısı yapması bekleniyor. İbicioğlu'nun danışman ordusunada Gül ile ilgili talimat verdiği , çalışmalarında son hızla devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum