31 Mart'ta Belediyeyi Alacağız

31 Mart'ta Belediyeyi Alacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2018 11:09
31 Mart'ta Belediyeyi Alacağız

AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Gülcü Mahallesi’ndeki teşekkür çadırında şu konuşmayı yaptı:

“24 Haziran seçimlerinde çok güzel sonuçlar aldık. Bütün şer odaklarına karşı çok güzel bir mücadele verildi. Gülcü Mahallesi, Sidre Mahallesinden sonra Ak Parti’ye en yüksek oyu veren ikinci mahallemizdir. Bundan dolayı çok teşekkür ediyoruz. 25 Haziran sabahında yerel seçimlere çalışmaya başladık. Bu hem bir teşekkür hem de seçim çalışmasıdır. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Isparta belediyesini alacağız.

Türkiye’yi yeni bir sistemle buluşturduk. Bunun bir takım artı ve eksileri olacaktır. Daha önceki sistemimizden, daha hızlı, daha fazla alınabilecek karar yönetimine geçtik. Bunun meyvelerini önümüzdeki süreçte alacağız. Dünyada lider olabilmek iddiası ile yola çıktık. Geçmiş dönemlerdeki liderler de başkanlık sistemine geçmeyi istemiştir ama hiçbiri bunu başaramamıştır. Bunu başarmak, dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’a nasip oldu. Bunu bize yaşattığı için de teşekkür ediyoruz. Ülkemizin önü açıldı. Dünyada daha fazla söz sahibi olacak bir ülkenin tanıklık ettik ve mimarı olduk.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.