32 Gençlik; "Biz Bunları Hak Etmedik!"

32 Gençlik; "Biz Bunları Hak Etmedik!"

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2018 16:36
32 Gençlik; "Biz Bunları Hak Etmedik!"

Isparta Davrazspor’da sular durulmuyor. Başkan Ali Bolat’ın açıklamalarına 32 Gençlik Taraftar Gurubundan jet yanıt geldi. 32 Gençlik; “Hepimiz aynı gemideyiz ama bugün gelinen nokta da taraftar grubumuz suçluymuş gibi basının medyanın önüne atılan biz oluyoruz” dedi.

32 Gençlik Taraftar Gurubu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Biz 32 Gençlik Taraftar Grubu olarak ne şartlarda ne düzende olursa olsun bir gün bile takımımız yönetici abilerimiz kardeşlerimiz zarar görmesin diye eleştirilerimizi yaparken yanlışlarını söylerken bile kimseyi kırmamaya incitmemeye çalıştık. Çünkü hepsinin Isparta sevdalısı olduğunu biliyorduk. Hepimiz aynı gemideyiz ama bugün gelinen nokta da taraftar grubumuz suçluymuş gibi basının medyanın önüne atılan biz oluyoruz” dedi.

HAKLI ÇIKTIK MI? ÇIKTIK!
32 Gençlik açıklamasında; “Sürece en baştan bakacak olursak; Sportif direktörlük görevine Polat Çelebi getirildi ilk başta bir şey demedik. Haliyle tanımıyoruz ne diyebiliriz. Transfer süreci başladığında alınan oyunculara baktığımızda işlerin yolunda gitmediğini düşünmeye başladık. Takımın hocası yokken Polat Çelebi takımı nerdeyse kurmuştu. Türkiye'nin hangi kulübünde hoca olmadan bir sportif direktör takım kurar takdiri sizlere bırakıyoruz...

Sonra kulübümüz de bazı olaylar patlak verince Polat Çelebi'nin görevine son verildi. Polat Çelebi ile ilgili olayları herkes zaten biliyor tekrar etmenin bir anlamı yok bu konuda haklı çıktık mı? Çıktık!

Takımımızda teknik heyet sorunu en başından beri var Mehmet Akgülder hadi kısa süre durdu. Yerine gelen Kemal hocanın ilk teknik direktörlük deneyimi Isparta Davrazspor kulübünde oldu. Biz bunu eleştirdik, ama açın bakın gazetelere, sayfalara, basın haber sitelerine " Biz hocamıza güveniyoruz arkandayız Kemal Hocam " dedik. Biz her ne olursa olsun hocamızın arkasındaydık, ama alınan sonuçlar ortada haklı çıktık mı? Çıktık!” dedi.

SEN BİZİ SEVMİYOR OLABİLİRSİN AMA…
Taraftar gurubu, açıklamasında Başkan Ali Bolat’a seslenerek, “Sayın başkanımız Ali Bolat kimse yokken biz sahip çıktık bu takıma demiş, evet doğru başkanım kimse yokken sen sahip çıktın. Biz senin kıymetini zaten biliyoruz sen belki bizi sevmiyor olabilirsin ama biz seni çok seviyoruz, Allah razı olsun her daim ama başkanım bir kere bile bu taraftar sana kötü bir söz dahi söyledi mi? Her maçta seni onure etmeye çalıştık arkandayız dedik tezahüratlar yaptık senin için ama bugün gelinen noktada Isparta Davrazspor'a kim zarar veriyorsa cezasını çekmeli demişsin; biz bunu hak etmedik başkanım. Rakip takımları tebrik ettik, hiçbir maçta olay çıkarmadık. Kime ne zararımız dokundu maçlarda olay çıkardıkta para cezası mı yedi kulübümüz ne zararı verdik?” ifadelerini kullandı.

DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLARMIŞ
Gelelim bugüne; takımımızın transfer ihtiyacı varken yapılmadı. Takımda her şey hocanın insiyatifine bırakıldı hep günü kurtarmaya baktık. Bizim anladığımız nokta şu biz bunları dışarıdan görürken yönetici abilerimiz kardeşlerimiz niye müdahale etmedi?

Bakın bugün cezalı sakat oyuncularımız var kadro oluştururken bile zorluk çekiyoruz.

Ayrıca evimizde her sene şampiyonluk yolunda rakibimiz olan Bucak Belediye Oğuzhanspor'dan 6 gol birden yedik. Kusura bakmayın ama buna biz tepki göstermeyecek miyiz?

Hangi takımın yönetimi rakibinden 6 gol yediği bir maçta biz hocamızın arkasındayız diyebilir, biz bunu anlamış değiliz.

Bugün ülkemizde büyük kulüplerde bile taraftarlar tepkilerini koyuyor bizim yaşadığımız süreci yaşayan birçok takım var ama hepsi çözüm üretmeye çalışıyor peki bizde ne oluyor her şeyin sorumlusu taraftarmış gibi bir hava yaratılarak günah keçisi biz oluyoruz.

En başta dediğimiz gibi biz yönetimiyle taraftarıyla futbolcusuyla basınıyla aynı gemideyiz. Yönetimde ki kişilerin hepsi abimiz kardeşimiz bir kez daha üstüne basarak söylüyoruz başta Ali Bolat olmak üzere yöneticilerimizi biz seviyoruz gece gündüz bu takım için çalıştılar. Ama bugün gelinen noktada görüyoruz ki biz o geminin içinde maalesef hiç olamamışız, zaten ne demişler; " Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış " dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.