32 Gençlik İftarda Buluşuyor

32 Gençlik İftarda Buluşuyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2018 10:31
32 Gençlik İftarda Buluşuyor

Isparta 32 Gençlikspor Taraftar Grubu Lideri Uğur Tarakçı, 9 Haziran Cumartesi günü Hükümet Meydanı arkasında verecekleri iftar yemeğine tüm kent büyüklerini ve tüm sporseverleri davet etti.

Isparta Davrazspor’un taraftar grubu 32 Gençlik, Ramazan Ayı dolayısıyla bir iftar yemeği veriyor. 9 Haziran Cumartesi günü Hükümet Meydanı arkasında verilecek 2 bin kişilik iftar yemeğine yoğun katılımın olması bekleniyor.

32 Gençlik Taraftar Grubu Lideri Uğur Tarakçı, “Daha önce Sayın Valimiz Şehmus Günaydın’ın katılımıyla bir sahur programı gerçekleştirilmişti. Şimdi de iftar yemeği vereceğiz. İftar yemeğimize tüm kent büyüklerimizi, kamu kurum kuruluş temsilcilerini, dernek başkanlarımızı bekleriz.

Birlik ve beraberliğimiz adına iftarımıza Isparta Davrazspor’a gönül vermiş bütün taraftarlarımızı bekliyoruz. Bu iftarda hep birlikte olalım. Davrazspor’umuzun başarısı da için de tek yürek olalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.