32 Gençlik: Yılmayacağız!

32 Gençlik: Yılmayacağız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Kasım 2016 11:55
32 Gençlik: Yılmayacağız!

32 GENÇLİK taraftar grubu Isparta'da  Isparta spor sevdası için tribünlerde  Ispartalılardan oluşturulan bir taraftar gurubudur.

Bizler 32GENÇLİK olarak, her zaman takımımızın destekçisi olduk! asla kişilerin değil.                                     

2016 -2017 yılı TFF  bal ligi 7 gurupta mücadele eden ISPARTADAVRAZSPOR Kulübü Şehrimizi temsil eden ve kaybolan, heyecanı geri kazandırmak adına kurulan bir futbol kulübüdür. Ligin önemli takımları arasındayer alan kulübümüz başta Sayın Isparta Valimiz, Sayın Isparta milletvekillerimiz, Sayın Isparta belediye başkanımız,Sayın kulüp başkanımız ,Sayın kulüp yöneticilerimiz Ve Ispartaspor sevdalısıtüm Isparta halkının desteğiyle kurulmuştur. inşallah bu sene Önce grubumuzda liderolacağız daha sonrada 3.lig yolunda rakip Olarak gelecek olan takımı  yenerek hak ettiğimiz yer olan profesyonelliğ'lere  ulaşacağız.

Son günlerdegrubumuzun diğer kulüpleri ve basın kuruluşları hemen her maç sonrası gerek,sosyal medya ve gerekse, yazılı basın da; kulübümüzün lobiler ve baskılarsonucunda galip geldiğini ifade eden paylaşımları dikkat çekmektedir. Bizlerdebu paylaşımları takip ediyor büyük bir şaşkınlıkla hayret içerisinde sabırlaİzliyoruz. Tüm kamuoyunun bilmesi gerekir ki ISPARTA DAVRAZSPOR  Isparta halkının futbol takımıdır. bizlerde32GENÇLİK olarak her zaman içerde ve dışarda, oynanan tüm maçlar da yanındayız!ve destekçileriyiz. hiçbir güç bizim bu kenetlenmemize ve şampiyonluk hedefimizeulaşmamıza engel olamayacaktır. bunu başaramayacaksınız. bizler 32 GENÇLİK  olarak Her zaman takımımızın ve camiamızınyanında olup, onlara sahip çıkacağız! bu anlamsız algıyı  oluşturmaya çalışan kişi ve kurumları dakınıyoruz. ayrıca kamuoyunda hakemler tarafından kolandığı yönünde bir algıdaha oluşturulmaya çalışılması da hiçbir şekilde kabul edilemez! liğin  hemen başında İlk dört haftada hakemhatalarından dolayı 6 puan kaybettiğimiz ne çabuk unutulmuştur. bunları kimsegörmezden gelemez. hakemlerden en çok zarar gören kulüp.ISPARTA DAVRAZSPOR'dur.

Ayrıca deplasmanda ve iç sahada sadece takımını destekleyen ve başarılı biroyun ve mutlak galibiyetten başka bir beklentisi olmayan bizleri de istediğinizo şiddet çukuruna Çekemeyeceksiniz. Bilmenizi isteriz ki şehri müdafagerektiğinde gereken neyse yapılacaktır. tüm kamuoyuna duyurulur. SayınIsparta  halkı, Sayın Isparta  protokolü, Sayın Başkan'ımız  ve kulüp yönetimi hep bir arada birlik ve beraberliğimizi sürdürerek sezon sonuhak ettiğimiz Sonucu alacağız.

32 gençlik taraftar grubu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.