33 Kooperatiften Ahmet Tural’a Destek

Esnaf Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği’nin 5 Mayıs’ta seçimleri yapılacak...

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2012 16:57
33 Kooperatiften Ahmet Tural’a Destek

Esnaf Kefalet Kooperatifi Bölge Birliği’nin 5 Mayıs’ta seçimleri yapılacak. 45 kooperatiften 126 delegenin oy kullanacağı seçimlerde halen Bölge Birliği Başkanlığını yürüten Isparta Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Tural yeniden adaylığını açıkladı.

Adaylığını açıklayan Ahmet Tural’a kooperatif başkanlarından büyük destek geldi. Antalya, Burdur, Isparta ve Afyonkarahisar bölgesinden 33 kooperatif başkanının katıldığı istişare toplantısında, ittifakla Bölge Birliği başkan adaylığına Ahmet Tural’ın adaylığına tam destek kararı çıktı.

Bölge birliğinde bozulan birlik ve beraberliği yeniden sağlamak istediğine dikkat çeken Tural, “Artık söylem zamanı bitmiş, icraat zamanı başlamıştır” dedi. Tural konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Bizim adaylığımız herhangi birine rakip olmak ya da bölmek amacıyla değil, bütünlüğümüzü ve Bölge Birliğimizin içerisinde huzurun, güvenin, birlik – beraberliğin tesisini sağlamak için var. Sonuç ne olursa – olsun Bölge Birliğimiz huzur, birlik ve beraberliğin bozulmasına asla müsamaha göstermeyiz.

Kısa süredir yürütmekte olduğum Bölge Birliği Başkanlığı görevimde alışık olmadığım, kişiliğimle örtüşmeyen hiçbir haksızlığın, ayrımcılığın içinde bulunmadım ve bu tür davranışlara müsaade göstermemeye gayret ettim. Bizim şeytani işlerle işimiz olmadığı gibi, aksine her şeyi rahmani düşünürüz. Kanun ve Ana Sözleşme çerçeve içerisinde en güzel hizmeti kooperatiflerimize vermek için gayret sarf ederiz.

Gün birlik günüdür. Dünü unutmayalım ama dünde de takılı kalmayalım. Kusursuz insan arıyorsak ya ölmüştür, ya da doğmamıştır. Hepimizin farklı düşünceleri vardır ama o gün bugün değildir. Bugün birlik ve beraberlik günüdür. Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. Bizde aynı duyguları paylaştığımıza göre şehirlerimizi bir bütün olarak bölgemizi hep birlikte görürsek, Batı Akdeniz’i de bir bütün olarak düşünmek zorundayız. Bütün başkanlarımızın, yönetim kurulu üyelerimizin desteğini bekliyorum. Hizmet için, birlik – beraberlik için hep beraber olalım, daha fazla büyüyelim.

Bu duygu ve düşüncelerle, seçimimizin başta esnaf ve sanatkarımıza, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini Cenab –ı Allah’tan niyaz ederim.”

DİĞER KOOPERATİF BAŞKANLARININ GÖRÜŞLERİ

27 yıl Bölge Birlik Başkanlığı görevini yürüten Burdur EKK Başkanı Recep Kalkan’da Tural’a destek verdiklerini belirterek konuşmasında şunları söyledi: “Uzun yıllar birliğimize hizmet ettim ve etmeye devam edeceğim. Bundan sonra bir abiniz olarak tecrübelerimden faydalanmak isteyene kapım açık. Benim görevim ne olursa - olsun sizlere her türlü desteğe yardıma hazırım.

Bölge Birliği adaylığı için Ahmet Tural başkanımıza desteğimiz tam. Birlik – beraberliğimiz bozulmamalı. Bu nedenle bütün arkadaşlarımızla birlikte Ahmet Tural arkadaşımıza destek vermeliyiz, yardımcı olmalıyız. Hizmet için, birlik- beraberlik için destek verelim. Bölgemizin gelişmesi için de kararınız çok önemli.”

Kalkan’ın Tural’a destek kararı toplantıya katılan başkanlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, bütün konuşmacılar destek kararını açıkladı.

Antalya EKK Başkanı Murat Ağaoğlu’da birlik–beraberlik mesajları verdi. Ağaoğlu, Bölge Birliği başkanlığı için Ahmet Tural’a tam destek verdiklerinin altını çizdi.

Afyon Bölgesi adına söz alan Dinar EKK Başkanı Veysel Topçu’da, yola Ahmet Tural ile devam etmek istediklerini belirterek, istişare toplantısında gördüğü dayanışmanın kendisini ve arkadaşlarını gururlandırdığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.