35 Bin 571 Lira 60 Kuruşluk Şok Fatura

CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş, Batıkent Mahallesi’nde bir daireye Haziran ayında 35 bin 571 lira 60 kuruşluk fatura kesti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2014 12:10
35 Bin 571 Lira 60 Kuruşluk Şok Fatura

Bir fabrikanın bile 1 ayda kullanamayacağı 99.131 kilovat saat elektrik tüketim tutarını faturasında gören M.Y şoka uğradı.

Batıkent Mahallesi İstiklal Sitesi’nde ikamet eden M.Y isimli vatandaş Haziran ayı elektrik faturasını görünce büyük bir şok yaşadı. CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış A.Ş’nin daireye bıraktığı fatura tam 35 bin 571 lira 60 kuruş tutarında. Dairede kiracı olarak bulunan M.Y, bugüne kadar kendisine 100 liralık fatura dahi gelmediğini belirterek, bu yanlışlığın düzeltilmesi için itiraz edeceğini bildirdi.

30 YILDA BİLE BU KADAR GELMEZ!
Öte yandan dairede 3 kişi kaldıklarını ve genellikle gündüz iş nedeniyle evde durmadıklarını dile getiren M.Y, yetkililerin birkaç gün önce analog elektrik saatlerini dijitalle değiştirdiğini ve ondan 4 gün sonra kesilen faturada tüketim miktarının 99 bin 131 kilovat saat olarak gösterildiğini söyledi. Aylık ortalama 170 kilovat saat elektrik tüketimi yaptıklarını belirten M.Y 35 bin liralık fatura karşısında büyük şok yaşadıklarını söyledi. M.Y “Böyle bir yanlışlık nasıl yapılabilir? Bir an önce bunun düzeltilmesini istiyoruz. Yetkililer derhal gelip bu faturayı düzeltmeli.

Çünkü dijital elektrik sayacından sonra ben sadece 21 kilovat saat elektrik kullanmışım. Burada büyük bir yanlışlık var. Ben bu faturayı 30 yılda toplam tutar olarak bile ödeyemem” dedi.

Kent32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum