35 Kişi Yakalandı

35 Kişi Yakalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2019 11:18
35 Kişi Yakalandı

Isparta’da polisin yaptığı 1 haftalık çalışmalar sonucu, aralarında hapis cezası bulunanların da yer aldığı 35 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 - 10 Kasım tarihleri arasında, kentte aranan şahıslara yönelik çalışma başlattı.
Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği’nin 1 haftalık süreçte yaptığı çalışmalarda, il merkezinde hakkında yakalama kararı bulunan 35 kişi yakalandı.

Yakalananlardan M.K.’nin, “Herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık” suçundan 7 yıl 6 ay, R.Ç.’nin “Hakaret”, “Tehdit”, “Nitelikli olarak konut dokunulmazlığını ihlal etme”, “Basit yaralama” ve “Yaralama” suçları olmak üzere 6 dosyadan toplam 5 yıl 9 ay 7 gün ve S.A.’nın ise “Bina içinde muhafaza altına alınmış olan eşya hakkında hırsızlık” suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezalarının bulunduğu tespit edildi.

Polisin yakaladığı şahısların, gerekli işlemleri sonrasında adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.