3500 TL Maaş Var Talep Yok

İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda Kasım ayı içerisinde Sürü Yönetimi Kursu açacaklarını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Şubat 2014 10:53
3500 TL Maaş Var Talep Yok

İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nün talebi doğrultusunda Kasım ayı içerisinde Sürü Yönetimi Kursu açacaklarını bildirdi. Eski adıyla ‘Çobanlık’ yapanlar şayet kursa katılır başarıyla tamamlarsa sertifika alacak.

İŞKUR İl Müdürlüğü ile İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında kasım ayı içerisinde Sürü Yönetimi kursu açılacak. Eski adıyla çobanlık yapanlar bu kursu başarıyla bitirmeleri halinde sertifika alacak ve Sürü Yönetimi Elemanı olacak.

Öte yandan son zamanlarda Sürü Yönetimi Elemanıyla ilgili ihtiyacın ortaya çıktığını ifade eden İŞKUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, “3500 TL maaş verilmesine karşılık bununla ilgili bir talep yerine getirilemedi. Dolayısıyla bu ihtiyacı gözeterek İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz bize bir talepte bulundu. Biz de bununla ilgili Genel Müdürlüğümüze yazımızı yazdık. Bunun sonucunda da protokolümüzü imzaladık. Kasım ayı içerisinde Isparta’da sürü yönetimiyle ilgili bir kursu düzenlemiş olacağız. Bu kişiler sertifikalı olacaklar. Her şeyin artık bilimsel olarak yürümesi lazım. Bilimsellik artık sadece sanayi alanında değil tarım ve hayvancılıkta da kullanılıyor. Sayın Valimizin başkanlığında almış olduğumuz kararlar doğrultusunda bunu da gerçekleştireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.