'36 Puandan Alabildiğimiz Kadarını Alacağız'

Ispartaspor’un yeni Teknik Direktörü Metin Ersan, “Erzurum maçı hariç ligde 12 maçta 36 puanının alabildiğimiz kadarını alacağız. Beykoz maçımız hayati önem taşıyor. Bundaki sonraki tüm maçlarımız finaldir” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Şubat 2011 12:09
'36 Puandan Alabildiğimiz Kadarını Alacağız'

Ispartaspor’un yeni Teknik Direktörü Metin Ersan, 1,5 yıllığına resmi sözleşmeye imza attı. Ersan, “Erzurum maçı hariç ligde 12 maçta 36 puanının alabildiğimiz kadarını alacağız. Beykoz maçımız hayati önem taşıyor. Bundaki sonraki tüm maçlarımız finaldir” dedi.

Ispartaspor Kulüp binasında bugün saat 12.00’de düzenlenen toplantıya Kulüp Başkanı Selçuk Tık, yönetim kurulu üyeleri ve yeşil-pembelilerin yeni teknik patronu Metin Ersan katıldı.

“ATEŞTEN GÖMLEK GİYDİK”
Kulüp Başkanı Selçuk Tık, ligde düşecek 3 takımdan birinin Ispartaspor olduğu gözüküyor diyerek, amacımız takımı düşürmemektir. Bunun için elimizden geleni yapacağız dedi. Tık; “Puan durumunda şu an Isparta düşmüş durumda. Şu an Erzurum’dan sonra Isparta ve Beykoz küme düşmüş durumda. Biz bu zorluğu bilerek geldik. Hocalarımızda biz gibi ateşten gömlek giyerek bu takımı kümede bırakmak için geldiler. Düşmüş takımı kurtarmak her yiğidin harcı değil. Beykoz maçıyla devrim yapacağız. Anlaşmamız ömür boyu ancak resmi olarak 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Diğer hocamız Musa Devrim de hocamızda bu savaşta yanımızda” dedi.

“HERKES İNANMALI”
1995 yılından bu antrenörlük yaptığını ve kendisine güveninin tam olduğunu kaydeden Ersan, “Zorlukları bilerek geldik. Zorlukları tespit edip başarılı olacağız. Gruptaki çoğu takımı seyrettim. Hiçbir takımın farklı olduğunu düşünmüyorum. Maç günü 90 dakika iyi mücadele, koşanın maçı kazanacağına inanan bir teknik adamım” dedi.

Ersan, “Erzurum maçı hariç ligde 12 maçta 36 puanının alabildiğimiz kadarını alacağız. Beykoz maçımız hayati önem taşıyor. Bundaki sonraki tüm maçlarımız final. Malzemecisinden, futbolcusuna, teknik heyetinden taraftarına herkes bu işe inanmalı. Kent büyüklerimizi ve halkımızın da desteğini yanımızda görmek istiyoruz. Sonuna kadar savaşacağız ve bu mücadeleden mutlu ayrılacağız. İspanya’da futbol oynama yaşı 18’e indi. Türkiye’de de böyle. Ben bu genç oyuncularımla başarılı olacağıma yürekten inanıyorum. Bizim için iç ve dış saha olayı yok. Koşan takım zaten her sahada kazanır. Ispartasporumuza hayırlı olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum