4 Dairenin Satışı Gerçekleşti

Isparta Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan 10’u normal, 3’ü dubleks olmak üzere toplam 13 daireyi 2886 sayılı Kanunun 35/c maddesi hükmünce açık artırma usulüyle Salı günü saat 14.00’da Belediye Encümeni Toplantı Salonu’nda satışa çıkardı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2012 15:08
4 Dairenin Satışı Gerçekleşti

Sermet Mahallesi Demirköprü civarında bulunan, 134 ila 141 m2 arasında değişen 10 daire ve 214 ila 237 m2'lik 3 dubleks daire 155 bin lira ile 268 bin lira+KDV arasında değişen muhammen bedellerle satışa sunulurken bu dairelerden 4’ünün satışı gerçekleşti.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın başkanlığında satışı yapılan daireler 160 ile 216 bin lira + KDV arasında alıcı buldu. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, yaptığı değerlendirmede, taliplisi çıkmayan 9 daire için 12 ve 19 Haziran 2012 tarihlerinde tekrar Belediye Encümeni’nde saat 14.00’da pazarlık usulüyle dairelerin satışına devam edileceğini söyledi. Günaydın, “İhtiyacı olan vatandaşlarımız gelirse pazarlık usulüyle kalan dairelerimizin satışı yapılabilecek” dedi.

3’ü dubleks olmak üzere kalan toplam 9 daireden satışı gerçekleşmeyenler olursa bunlar için de belli bir süre geçtikten sonra tekrar ikinci bir ihaleye daha çıkılacağını dile getiren Günaydın, “Müşterilerimizi bekliyoruz” derken, daire alan vatandaşların da almış oldukları mülklerin hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulunarak, “Vatandaşlarımız dairlerinde ailesiyle sağlık, mutluluk ve sinerle otursunlar” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, satışı gerçekleştirilen dairelerden elde edilen gelirlerin de Isparta’ya hizmet yatırımında kuruşuna kadar değerlendirileceği noktasında vatandaşların emin olmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum