4 Farklı Hırsızlık Olayında 4 Tutuklama

4 farklı noktada meydana gelen hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 4 kişi yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Ocak 2012 20:24
4 Farklı Hırsızlık Olayında 4 Tutuklama

4 farklı noktada meydana gelen hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 4 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Mehmet Tönge Mahallesi'nde 19 Aralık 2011'de ev eşyası hırsızlığı, 29 Aralık 2011'de Pirimehmet Mahallesi'ndeki bir iş yerinden plazma televizyon ve bilgisayar hırsızlığı, Çelebiler Mahallesi'ndeki bir iş yerinden plazma televizyon ve bilgisayar kasası hırsızlığı ile 24 Aralık 2011'de Sermet Mahallesi'nde bir araba kiralama şirketindeki plazma televizyon hırsızlığı olayları ile ilgili yapılan operasyonlarda 16 yaşındaki M.Ç ile Ferhat Y., Mesut Y. ve Mehmet Sait D. yakalandı.

Zanlıların evlerinde ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise yaklaşık 3 bin lira değerinde ev eşyası, bir adet plazma televizyon, iki adet bilgisayar ve donanımları, bir adet DVD Player, bir adet el telsizi, 5 adet tablo, 700 adet koli içinde masa saati ve 12.3 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Zanlılar Ferhat Y., Mesut Y. Mehmet Sait D. ile M.Ç. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.