4 Günde 25 Operasyon

4 Günde 25 Operasyon

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2022 15:02
4 Günde 25 Operasyon

Isparta’da 4 gün içerisinde uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 25 operasyon düzenlendi. Operasyonlar neticesinde 25 şüpheli şahıs yakalandı.

Yapılan operasyonlarda yakalanan şüpheli şahıslardan, toplamda 61,03 gram uyuşturucu ve uyarıcı madde, 3 adet uyarıcı hap, çok sayıda uyuşturucu maddenin kullanılmasında faydalanılan aparatın ele geçirildiği bildirildi.

Yakalanan şüpheliler hakkında ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağalama” ve  “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak”   suçlarından işlem yapıldığı, 1 şüpheli şahsa adli kontrol tedbiri uygulandığı ve 3 şüphelinin ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.