4 İlçe Üvey Evlat Mı?

İş Kur İl Müdürlüğü’nün Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında geçici olarak istihdam ettirilecek 400 kişinin görev yerleri belirlendi. Ancak 4 ilçeye geçici işçi gönderilmedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Ekim 2013 13:49
4 İlçe Üvey Evlat Mı?

Isparta İş-Kur İl Müdürlüğü Toplum Yararına Çalışma Projesi( TYÇP) kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarında geçici olarak istihdam edilecek 400 kişinin görev yerleri belirlendi.

Ancak Ajans32 haber merkezine ulaşan bilgilere göre Keçiborlu, Gelendost, Yalvaç ve Senirkent Belediyelerine kampsam içi personel gönderilmedi.

Ajans32’ye konuyla ilgili ulaşan bilgilere göre yasa kapsamında kapanması öngörülen belediyelere dahi personel gönderilirken 4 ilçeye gönderilmemesi akıllara çeşitli soru işaretleri getirdi.

Haber merkezimize ulaşan bir elektronik postada “Kapanması öngörülen belediyelere bile personel gönderilirken ne ilginçtir ki, 4 muhalif belediyeye personel gönderilmedi. Bu işin içinde siyaset varsa bu çok acı bir durumdur” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum