4 İşadamını Böyle Dolandırdılar

4 İşadamını Böyle Dolandırdılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Ekim 2015 10:58
4 İşadamını Böyle Dolandırdılar

Telefon dolandırıcılığında her geçen gün yeni bir olaygündeme geliyor.

İyice artan telefon dolandırıcılığında her geçen gün yeniolaylarla karşılaşılıyor. Telefon dolandırıcılarının geliştirdiği envai çeşitdolandırıcılığa bir yeniside geçtiğimiz haftalarda Isparta'da rastlandı.

Telefonla Belediye Başkan Yardımcısı H.G'nin ismini kullanandolandırıcılar Isparta'daki bazı iş adamlarından 10'ar bin TL istediler.Dolandırıcılar, ulaştıkları işadamlarına "Ben Belediye Başkan YardımcısıH.G, Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın'ın selamı var. Özürlü aracıalacağız. 10 bin TL yardım etmeniz isteniyor" dediler.

Isparta'da 4 işadamının hiç araştırıp, soruşturmadanverdikleri hesaba 10'ar bin TL yatırdıkları ortaya çıktı. Bazı kişilerin debelediyeye sorup, böyle bir talebin olup olmadığını sordukları ve dolandırılmakistendiklerini anladıkları öğrenildi.

Isparta Belediye Başkanlığı ve Isparta Emniyeti,bu türlüdolandırıcılıklara karşı Ispartalıları uyarıyor, devlet sizden telefonla paraistemez...

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum