4 Parti Ortak Karar Aldı

AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi'nden 1 Kasım Seçimleri için Ortak Karar!

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2015 11:03
4 Parti Ortak Karar Aldı

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, CHP İl Başkanı Senayi Demirkol ve Saadet Partisi İl Başkanı Adem Oflaz'ın 1 Kasım seçimleri sürecinde propaganda yöntemi ile ilgili toplantı için biraraya geldikleri öğrenildi.

Seçim güvenliği ve propaganda yöntemlerinin konuşulduğu toplantıda önemli kararlar alındı. 

GÜRÜLTÜ PATIRTI YOK!
4 parti il başkanının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda ülkenin terör gündemiyle meşgul olması ve 1 Kasım seçimlerinin erken genel seçim olması dolayısıyla gürültü ve patırtıdan uzak bir dönem geçirilmesi konuşuldu.

İl başkanlarının fikir ve görüşlerinin alındığı toplantı sonunda Isparta'da 1 Kasım seçimleri propaganda yöntemleri belirlendi.

OTOBÜSLER SESSİZCE DOLAŞACAK
Buna göre, Isparta'da ilk kez bu seçimde seçim otobüsleri sessiz bir şekilde dolaşacak. Seçim otobüslerinden parti müzikleri yayınlanmayacak. Böylece gürültüden dolayı halka rahatsızlık verilmeyecek.

BAYRAK SÜSLEMELERİ SINIRLANDIRILDI
Parti bayrakları ile ilgili süsleme konusunda da bazı kararlar alındı. Partiler sadece seçim koordinasyon merkezleri önünde ve miting yapılacak alanlarda süsleme yapabilecek. Onun dışında şehirde parti bayraklı süsleme yapılmayacak. Bu kararla da görüntü kirliliğinin önüne geçilmiş oldu.

KONVOY YAPILMAYACAK
Diğer bir karar ise diğer seçimlerde olduğu gibi konvoy düzenlenmemesi. Bu seçimde de partiler konvoy yapılmaması konusunda fikir birliğine vardı. 4 il başkanının onayıyla alınan kararlar uygulmaya konuldu. İl başkanları 1 Kasım'a kadar bu kararların uygulanması konusunda taahhütte bulundular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum