'4 Saatte 34 Terörist Serbest Bırakıldı !'

Demokratik Sol Parti (DSP) Parti Meclisi Üyesi Emekli Öğretmen Ali Güneş, partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında hükümete yüklendi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ağustos 2011 13:53
'4 Saatte 34 Terörist Serbest Bırakıldı !'

DSP’nin Genel Kurulda, Parti Meclisi üyeliğine seçilen Ispartalı emekli öğretmen Ali Güneş, partisinin il merkezinde düzenlediği basın toplantısında hükümete yüklendi. Güneş, “Mevcut iktidar yaklaşık 10 yıldır iktidardır ama ülke sorunlarına koyduğu tespitler ve çözüm yolları yanlıştır. Atalarımızın kanıyla canıyla aldığı vatanımız bölünmenin eşiğine gelmişti” dedi.

4 YILDIR ERGENEKON DAVASI BİTİRİLEMEDİ
Habur’da kurulan çadır mahkemeleriyle Ergenekon adı verilen davayı kıyaslayan Güneş, “Habur’da kurulan Çadır Mahmekmesi’nde 34 kişinin kimlik tespiti, delillerin toplanması, şahitlerin dinlenmesi, Cumhuriyet Savcısı’nın iddianamesi, sorgulama, yargılama vs. hepsi 4 saate bitiyor ve 34 kişi salıveriliyor. Ancak, üç yıldır, dört yıldır Ergenekon, Balyoz tutuklamalarında deliller toplanabilmiş değil. 2. Dünya savaşının sorgulaması Nürnberg Mahkemeleri 310 gün sürüyor, ancak Silivri’de, Haskal’da 1000 günü aşkın süredir neden yattığını bilmeden yatan şüpheliler var. Ordu demek bir ülkenin malını, canını, ırzını,namusunu ve toprak bütünlüğünü koruyan bir kurumdur. Türk ordusu zalimlerin korkulu rüyası, mazlumların dostudur ve öyle olmaya devam edecektir. Bütün bu olanlar karşısında mezliste bulunan muhalefet partilerinin tutumu bir kez daha şunu göstermiştir: Bu ülkenin DSP’ye ihtiyacı var. Çünkü ülkemizin kurumlarıyla, kurullarıyla, halkıyla barışık bir iktidara ihtiyacı var. Bunu sağlayacak tek parti de DSP’dir” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.