4 Yaşındaki Çocuk Tüfekle 4 Aylık Kardeşini Vurdu

Isparta’nın Şarkikaraağaç ilçesinde evlerinde bulunantüfekle oynayan 4 yaşındaki çocuk, kazayla 4 aylık kardeşini başından vurarak öldürdü, annesini yaraladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Kasım 2014 18:34
4 Yaşındaki Çocuk Tüfekle 4 Aylık Kardeşini Vurdu

Edinilen bilgiye göre, Şarkikarağaç’ın Aşağıdinek köyünde 4yaşındaki kız çocuğu Z.Y. babası 30 yaşındaki babası Murat Y.’ye ait tüfekle oynamaya başladı. O sırada annesi Neslihan Y, 4 aylık kızı Ayşe Y. ile birlikteodaya girdi. Z.Y’nin elindeki tüfeğin ateş almasıyla annesinin kucağında olanAyşe Y. başından vuruldu. Anne Neslihan Y’nin ise vücuduna saçmalar isabet etti.

Koyunlarını ağıla kapatan baba Murat Y, silah sesi duymasıüzerine odaya eve koştu. Şoke olan baba Murat Y’nin haber vermesiyle eve gelenambulansla 4 aylık Ayşe Y. ile anne Neslihan Y. Şarkikaraağaç DevletHastanesi’ne kaldırıldı. Minik Ayşe yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatınıkaybederken, yaralı Nesliyan Y. ise Süleyman Demirel Üniversitesi(SDÜ) TıpFakültesi Hastanesi’ne gönderildi.

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.