4. Kez Belediye Meclisinde

KOTEKS fabrika sahası üzerine yapılması talep edilen toplu konut projesi 4. kez Meclisin önüne gelecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Mart 2011 14:16
4. Kez Belediye Meclisinde

Belediye Başkanı Günaydın’ın veto ettiği eski Koteks Fabrika alanı üzerinde Müteahhit Ahmet Kahraman’ın geliştirdiği ‘Yaşam Sitesi Projesi’ için gereken imar değişikliğinin reddine ilişkin karar yeniden Meclis gündeminde Belediye Meclisi’ni Mart ayı toplantısında bir kez daha eski KOTEKS fabrika sahası üzerine yapılması talep edilen toplu konut projesiyle ilgili imar değişikliği konusun ele alacak.

Böylece konu 4. kez Meclis’in önüne gelecek. Müteahhit Ahmet Kahraman’ın geliştirdiği ‘Yaşam Sitesi Projesi’ için gereken imar değişikliğine ilişkin Müteahhit firmanın İstanbul Yolu üzerinde uygulanacak projede, yapı yoğunluğu artışına karşılık Aliköy ve Çünür’den gösterilen sosyal donatı alanlarının yetersiz görülmesine ilişkin Meclis kararı, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın tarafından veto yemişti.

Meclis, mart ayı toplantılarının ilk gündem maddesi gereği Günaydın’dan dönen konuyu yeniden görüşecek. Bu kez nasıl bir karar çıkacağı merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.