40 Kuruş İçin Kan Döküldü

40 Kuruş İçin Kan Döküldü

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Mart 2015 17:33
40 Kuruş İçin Kan Döküldü

Isparta Pirimehmet Mahallesi’nde bir ticari taksiyle seyahatettikten sonra ödediği para üstünden 40 kuruş eksik para aldığı gerekçesiyletaksiciyle tartışan müşteri bıçaklandı.

alınan bilgiye göre olay geçtiğimizi günlerde PirimehmetMahallesi 1714 Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, R.İ. isimli şahıs N.A.’yaait taksiye binerek seyir haline geçti.

Gideceği yere ulaşanmüşteri R.İ., N.A. isimli taksiciye taksimetrenin yazdığı 4,60 kuruşu ödemeküzere 10 TL banknot verdi. Taksici N.A.ise para üstü olarak geriye 5 TL banknot vererek, 40 kuruş bozuk paraolmadığını söyledi. Olayın ardından R.İ. isimli müşteri ve ve N.A. isimlitaksici tartışmaya başladı olanlar oldu. Çıkan kavgada taksicinin, müşteriyisırtından bıçakladığı öğrenilirken kavga sonucu taksicinin de bayındanyaralandığı öğrenildi.

Durumu haber alan 112Acil Servis Ekipleri taksici ve müşteriyi hastaneye sevk ederken, gereklitedavilerin ardından polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Sözkonusu olayın ardından müşteri R.İ. emniyette şikayetçi konumunda ifadeverirken, taksici N.A. şüpheli konumunda adliyeye sevk edildi.

Adliyede hakim karşısına çıkan N.A.’nın, çıkarıldığımahkemece tutuklandığı öğrenildi.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum