40 Yıllık Hayal Gerçek Oluyor

Sütçüler ilçesi vatandaşlarından ve muhtarlarından oluşan bir heyet Vali Vahdettin Özkan ile bir çalışma toplantısı gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
40 Yıllık Hayal Gerçek Oluyor

Vatandaşlar toplantıda ilçede yapılan hizmetlerden dolayı Vali Özkan’a teşekkür etti. Sütçüler ilçesinin her türlü hizmeti hakkettiğini belirten Vali Özkan, “ Kırsalda yaşam kalitesinin arttırılması hükümetimizin tabiatıyla bizim de öncelikli hedefimiz dedi.

Toplantıda Sütçüler ilçesinin 40 yıllık hayali olan Melikler Köprüsü ile ilgili bir müjdeyi de paylaşan Vali Özkan, köprünün yapımı için Sayın Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel ile beraber Kalkınma Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz’la görüştüğünü dile getirerek ihalenin 2015 yılı içerisinde yapılacağını belirtti.

Sütçüler Antalya arasındaki mesafeyi 40 km azaltacak projenin önemine değinen Vali Özkan, Melikler Köprüsü’nün turizm, tarım ve madencilik alanlarındaki faaliyetlere birçok fayda katacağını vurguladı.

Sütçüler’e bağlı köy muhtarlarıyla da görüşen Vali Özkan, iletilen taleplerin Valilik İş Takip Programı’na işlenmesi ve ilgili kurumlara bilgi verilmesi talimatını verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.