40 Yıllık Toprak Yola Kilit Taş

Eğirdir’in 25 mahallesinden biri olan Hastahane üst tarafındaki Sekibağ Mahallesi’nde yıllardır ham toprak olan yollara Eğirdir Belediyesi kilitli taş parke döşemek için çalışmalara başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Mart 2013 16:48
40 Yıllık Toprak Yola Kilit Taş

Kış mevsimi olmasına rağmen Eğirdir Belediyesi, çalışmalarını aksatmadan devam ettiriyor. Mahalle Muhtarı Mustafa Gökdoğan ve mahalle sakinleri önce Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral ile yapılacak yollar konusunda yerinde görüş alışverişinde bulundular.

İş makinelerinin yolları genişletmesiyle düzgünleştirilmesini görenler, Başkan Özmeral’e teşekkür ederek, “Biz önceden buralarda bir gün olsun hiç Belediye Başkanını görmedik. Sizi gece gündüz devamlı buralarda işin başında görmek bizleri fazlasıyla sevindirdiği gibi ayrıca mutlu da oluyoruz. Hizmet etmenin partisi olamaz. Particilik yok, hizmet var.” Diyerek takdir ve duygularını açıkladılar.

Başkan Özmeral, “Bu yolların çok önceleri yapılması gerekirdi. 30-35 yıl öncesi yapılan evler için doğru dürüst yol yapılamamış. Toprak yol demek, kuru olduğunda toz, yağışlı havalarda ise çamur demektir. Bu yolu yapmak da bize nasip oldu. Vakti gelince bu yolların yapılacağını önceden söylemiştim. Sabırla beklediniz. İşte şimdi de yol çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Hepimize hayırlı olsun” ifadeleriyle samimi düşüncelerini aktardı.

Sekibağ Mahallesi Muhtarı Mustafa Gökdoğan ile mahalle sakinleri, çalışmalar sırasında “30-35 yıldır buralara hizmet gelmedi. Eğirdir’in mahallesiyiz fakat tozlu, çamurlu toprak yoldan geçiyoruz. İlk defa bir Belediye Başkanının işin başında ciddiyetle, bıkmadan usanmadan durduğunu görmek bizleri çok sevindiriyor” diyerek Başkan Özmeral’e teşekkür ettiler.

Başkan Özmeral, Yenimahalle, Sekibağ tarafındaki arsa sınırlarında ve imar durumlarına göre kaymalar olduğunu belirterek, “Mevcut hâlihazır duruma göre tesbitler yapılarak bir nebze olsun mağduriyetleri ortadan kaldırmak için imar tadilatını da gerçekleştirdik. Evi olup kredi alamayanlar, şimdi rahat kredi alabiliyor.

Biz halkımızın sıkıntılarını biliyoruz ve bu sıkıntılarını gidermek için gayret ediyoruz. Halkımız, samimi ve dürüst insanları daha iyi bilir. Geç de olsa vazifelerimizi bir bir yerine getirmeye çalışıyoruz. İnşaallah faydalı oluyoruzdur” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum