400 Araçlık Otopark Oluşturuyoruz

400 Araçlık Otopark Oluşturuyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mayıs 2015 15:25
400 Araçlık Otopark Oluşturuyoruz

Isparta Belediyesi şehir merkezinde bir süre önce başlatmış olduğu otopark hamlesi hızla devam ediyor. Belediye önü ile başlayan bu hizmet Çelebiler Mahallesi ile devam ediyor. Bu arada Belediye bu hizmetlerin yanı sıra belediye altında bulunan 60 araçlık otoparkı da genişleterek 180 araçlık bir araç parkı haline dönüştürüyor. Belediye altındaki otopark etrafında bulunan depolar yıkılarak atıl vaziyette olan alanlar yeniden düzenlenerek geniş bir otopark haline getiriliyor.

Bilindiği üzere Halı sarayı olarak bilinen meydanda da düzenleme yapılarak yeniden şap atılmış ve sızdırma noktasındaki sorun da çözülerek alta bulunan kapalı otoparkta da çalışma başlatıldı. Depolar ve atıl alanlar revize edilerek 60 araçlık alan 180 araçlık bir alan haline getirildi. Belediye hizmet ağırlıklı düşündüğü bu alanları kendisi işletecek. Otoparklar ayrıca resim galerisi ile süslenerek tabiri yerinde ise gezilebilecek alanlar haline getirilecek.

Günaydın belediye altında bulunan otoparktaki çalışmaları hem proje üzerinde inceledi. Hem de daha rantabl nasıl kullanılabilir konusunda da yetkililere bilgi verdi.

Günaydın inceleme sonrasında halka müjde vererek çok kısa süre içerisinde Mimar Sinan, 6 Mart ve 113 cadde deki park sorununun çözülmüş olacağının müjdesini verdi.

Günaydın açıklamasında, “Belediye binasının altında 180 araçlık bir otopark oluşturuyoruz. Otoparkımızın en önemli özelliği ise geçiş yolları çok geniş olacak ve araç sahiplerimiz rahatlıkla araçlarını park edebilecekler. Bildiğiniz gibi belediye altındaki bu otoparkımız 60 araçlıktı. Etrafında atıl bulunan depolar vardı. Bu depoları düzenleyerek 180 araçlık bir otopark oluşturuyoruz. Belediye önüne yapmış olduğumuz üç katlı yer altı otopark ile entegre halinde çalışacak olan bu otoparkımız ile birlikte 400 araçlık bir otoparkımız olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum