42 Yaşındaki Kadın Kendisini Eşarpla Asarak İntihar Etmek İstedi

42 Yaşındaki Kadın Kendisini Eşarpla Asarak İntihar Etmek İstedi... Bıraktığı mektupta olanlardan bakın kimi sorumlu tuttu...

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Aralık 2017 13:07
42 Yaşındaki Kadın Kendisini Eşarpla Asarak İntihar Etmek İstedi

Olay dün gece saat 01:00 sıralarında meydana geldi. Hızırbey Mahallesi'nde yaşayan Z.E. isimli kadın iddiaya göre önce arkadaşını aradı. İntihar edeceğini söyleyerek telefonu kapattı.

Arkadaşı da hemen polisi arayıp ihbar etti. Polisle birlikte eve giden arkadaşı dışarıdan ikna etmeye çalıştı. Z.E. kapıyı açmadı ve eşarp ile kendini astı. Ardından polis içeri girdi. Baygın olarak bulunan Z.E. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak Isparta Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Z.E'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Z.E. iddiaya göre intihar etmeden önce bir mektup yazdı. Bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen Z.E'nin söz konusu mektupta olanların sorumlusu olarak kayınpederini gösterdiği iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum