4C'liler için Dilekçe Eylemi

Türk Kamu-Sen Isparta İl Temsilcisi Ahmet Camuzcu, 4C'li çalışanların sorunlarına dikkati çekebilmek, personelin aile yardımından faydalanması ...

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Eylül 2011 16:21
4C'liler için Dilekçe Eylemi

Türk Kamu-Sen Isparta İl Temsilcisi Ahmet Camuzcu, 4C'li çalışanların sorunlarına dikkati çekebilmek, personelin aile yardımından faydalanması, kadroya geçirilmesi ve durumlarının iyileştirilmesi amacıyla dilekçe eylemi başlatacaklarını ve toplanan dilekçeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a göndereceklerini bildirdi.

Camuzcu, düzenlediği basın toplantısında, 4C'li istihdamın önlenmesi için dilekçe eylemi başlatacaklarını açıkladı. 2011 yılı başında çıkarılan kanunla sözleşmeli personelin aile yardımından faydalanmasının sağlandığını, ancak 4C'li personelin, bu uygulamanın dışında tutulduğunu kaydeden Camuzcu, seçim öncesinde verilen sözlere rağmen bu konuda gelişme olmadığını söyledi.

Seçim öncesi verilen sözlerin unutulduğunu öne süren Ahmet Camuzcu, Haziran ayında kamuda görev yapan bir çok sözleşmeli personelin kadroya geçirildiğini, ancak 4C'li çalışanların "görmezden gelindiğini" iddia etti. Camuzcu, "4C'li çalışanların sorunlarına dikkati çekebilmek, personelin aile yardımından faydalanması, kadroya geçirilmesi ve durumlarının iyileştirilmesi amacıyla dilekçe eylemi başlatacağız" dedi.

Isparta'da 300'ü aşkın 4C'li personel olduğunu anlatan Camuzcu, toplanan dilekçeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a göndereceklerini kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.