4'ncü Kattan Atladı

4'ncü Kattan Atladı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2016 10:21
4'ncü Kattan Atladı

Isparta'da yaşayan ve eşiyle İzmir'deki yakınlarını ziyarete giden 21 yaşındaki Lale Şenay, henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip 4'üncü kattan kendini boşluğa bıraktı.

Isparta'da yaşayan ve eşiyle İzmir'deki yakınlarını ziyarete giden 21 yaşındaki Lale Şenay, henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma girip 4'üncü kattan kendini boşluğa bıraktı. Henüz 4 aylık evli olduğu öğrenilen Şenay, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, 4255 Sokak'taki evde bugün saat 1630 sıralarında meydana geldi. Isparta'da yaşayan ve uzman çavuş olan eşiyle 4 ay önce dünya evine giren Lale Şenay, eşiyle İzmir'deki yakınlarını ziyarete gitti. Eşinin amcasına ait evde, henüz bilinmeyen bir nedenle bunalıma giren genç kadın 4'üncü kat terasından kendini boşluğa bıraktı. Büyük bir gürültüyle beton zemine çakılan Lale Şenay, ağır yaralandı. Ambulansla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Şenay, müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.L.Ş.'nin ölüm haberini alan eşi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı. Lale Şenay'ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.