5 Ayda Tamamlanacak

IYAŞ, 5 milyon TL'lik yatırımla Isparta Oteli’ni 5 ayda ticaret merkezi+otel konseptini tamamlayarak, hizmete açacak. Ticari alanlar uluslararası mağaza, otel de tanınmış şehir otel zincirlerine kiralanacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Ekim 2014 13:06
5 Ayda Tamamlanacak

Büyük Isparta Oteli kiralama sözleşmesinin bayram öncesinde IYAŞ A.Ş ile imzalanması herkesi memnun etti. 2 yıldır atıl kalan Büyük Isparta Oteli'nin Ispartalı bir yatırımcı şirket tarafından kiralanması hem Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı hem şehir eşrafını hem de çevredeki esnafları memnun etti. IYAŞ da şehrin göbeğinde prestij bir projeye imza atmanın gururunu yaşayacak.

IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Büyük Isparta Oteli'nin atıl kalmasına gönüllerinin razı olmadığını söyledi. Isparta'ya hak ettiği hizmet kalitesini sunmak istediklerini belirten Şenol, "sayın belediye başkanımız Büyük Isparta Oteli'ni kiralamak için elinden geleni yapıyor. Birçok kez ihaleye çıkardı. Yatırımcılar için cazibe oluştursun diye ticaret merkezi+otel konseptini geliştirdi. Ancak bu ihalelere katılan olmayınca sayın başkanımız üzülüyordu. Şehir üzülüyordu, çevre esnafı üzülüyordu. Bu duruma gönlümüz razı olmadı. Taşın altına elimizi koyduk. Allah'ın izniyle Büyük Isparta Oteli'ne yakışır bir projeyi hayata geçireceğiz" dedi.
IYAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Şenol, otelin bodrum+zemin+1.katının ticaret merkezi, üst bölümün ise otel olarak değerlendirileceğini söyledi. Isparta'ya tanınmış bir şehir oteli markasını kazandırmayı amaçladıklarını anlatan Şenol, ticaret merkezindeki mağazalara da uluslararası markaları getireceklerini söyledi. Şenol, 5 milyon TL'lik yatırımı 5 ayda tamamlayacaklarının sözünü verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum