5 Bin 399 Kişi Başvurunca Mülakat İptal Edildi

5 Bin 399 Kişi Başvurunca Mülakat İptal Edildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ekim 2016 10:35
5 Bin 399 Kişi Başvurunca Mülakat İptal Edildi

Isparta İş-Kur İl Müdürü Hüseyin Ergin, okullarda istihdam edilecek 237 kişilik kontenjan için 5 bin 399 kişinin başvurduğunu, sayının yüksek olması nedeniyle mülakatı iptal ettiklerini kaydetti.

Isparta'da, 'Toplum Yararına Çalışma Programı' kapsamında okullarda görevlendirilecek 237 kişilik kontenjan için, 5 bin 399 başvuru yapıldı. İŞ- KUR İl Müdürü Hüseyin Ergin, başvuru sayısının tahminlerinin çok üstünde olduğunu söyledi. İşe alımları mülakatla yapacaklarını duyurduklarını ifade eden Ergin, çok fazla başvuru olduğunu, mülakat yapmalarının imkansız olduğunu belirtti. Bu nedenle başvuruları iptal ettiklerini açıklayan Ergin, işe alımları kurayla yapacaklarını kaydetti.

Gelecek hafta başvuru sürecini yeniden başlatacaklarını anlatan Hüseyin Ergin, "Bu kez alımlar kura yöntemiyle yapılacak. 237 kişilik taleplerimizin başvurularını almaya başlamıştık. 1 Ekim'de başvuru süreci bitecekti. Bu zamana kadar 5 bin 399 kişi başvurdu. Mülakatla işin içinden çıkma imkanımız yok. Süreci bundan dolayı yeniden başlattık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum