5 TL Gasp Eden Madde Bağımlısı Tutuklandı!

Isparta’da bir şahsın önünü keserek, zorla 5 TL’sini gasp ettikleri öne sürülen madde bağımlısı 2 kişiden biri tutuklandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Aralık 2014 11:52
5 TL Gasp Eden Madde Bağımlısı Tutuklandı!

Isparta’da bir şahsın yolda önünü keserek, zorla 5 TL’sini aldıkları iddia edilen 2 kişiden biri tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Alınan bilgiye göre, olay Davraz Mahallesi 3980 Sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre, yolda yürüyen şahsın önünü kesen madde bağımlısı R.K. ve E.M.Y. isimli şahıslar, önce telefon isteyip kontoru bulunup, bulunmadığını sordular.

Olumsuz yanıt alan 2 şüphelinin daha sonra şahıstan zorla 5 TL gasp ettiği ve sinkaflı hakaretlerde bulundukları öne sürüldü.

Olayın ardından 2 şahıs söz konusu sokaktan ayrılırken, mağdur vatandaş durumu hemen polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli bilgileri aldıktan sonra çalışma başlattılar.

Bir süre sonra failleri tespit eden, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, R.K. ve E.M.Y.’yi yakalayarak, gözaltına aldılar.
Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.K.’nin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

sayfa32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.