5 Yaşındaki Beyza Ölü Bulundu

5 Yaşındaki Beyza Ölü Bulundu

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2016 10:41
5 Yaşındaki Beyza Ölü Bulundu

Yalvaç'ta 5 yaşındaki Beyza Baran, çevresinde oyun oynadığı evin damına bağlı ipte asılı ölü bulundu.

Yalvaç'a bağlı Tokmacık Köyü'nde meydana gelen olayda, Ramazan ve Sevgül Baran çiftinin 7 çocuğundan en küçüğü olan Beyza, dün akşam evin önünde oynamaya çıktı. Kardeşinin eve dönmemesinden şüphelenen Kübra, çevreye bakınırken Beyza'yı evin damına bağlı ipte boynundan asılı halde buldu. Kardeşini ipten kurtaran Kübra, eve annesinin yanına koştu.

Eşi koyun otlatmak üzere dağda bulunduğu için evde çocukları ile yalnız kalan anne Sevgül Baran önce eşini, ardından jandarmayı arayarak durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine nöbetçi savcı, jandarma ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan incelemede Beyza Baran'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olayın tek görgü tanığı Kübra Baran jandarmaya verdiği ifadesinde, "Kardeşimi aramak için aşağıya indiğimde eşek bağladığımız ipin ucuna asılı halde buldum. Seslendim ama cevap vermedi. Hemen ipten indirip anneme koştum" dedi.

İncelemenin ardından Beyza Baran'ın cansız bedeni, otopsi için ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili savcılık soruşturması sürüyor.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum