5 Yıl Daha Zam Yok

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Sebzeciler ve Manavcılar Odası’nı ziyaret etti. Burada esnaf ile bir araya gelen Başkan Günaydın, kendi dönemine ait belediye başkanlıklarında şehre 3 pazaryeri kazand

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mart 2014 17:55
5 Yıl Daha Zam Yok

Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Sebzeciler ve Manavcılar Odası’nı ziyaret etti. Burada esnaf ile bir araya gelen Başkan Günaydın, kendi dönemine ait belediye başkanlıklarında şehre 3 pazaryeri kazandırdıklarını dile getirirken, “İyi ya da kötü benden başka bir pazaryeri yapan belediye başkanı var mı?” diye sordu.

Sebzeciler ve Manavcı esnafının istek talep ve şikâyetlerini de alan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Davraz Mahallesi Pazaryeri’nde geçenlerde yaşanan yağış sonrasında birkaç esnafın tepkisine de değinen Günaydın, “İki adam bulmuşlar bağırttırıyorlar” dedi.

Davraz Mahallesi Pazaryeri’nin projesinin tam olarak bitmediğini, bu pazaryerinin çevredeki dükkânların bulunduğu alana yapılacak yeni projelerle entegresinin düşünüldüğünü aktaran Günaydın, “Burada bulunan esnafımıza anket yapacağız. Eğer çok büyük oranda yeni projeye onay çıkarsa devam edeceğiz. Halkımız ve esnafımız ne isterse ben onu yaparım diye bir sloganım var. Eğer bu proje istenmezse saygı duyarım ve mevcut pazaryerimizin yan cephelerini membran ile kaplarız” dedi.

Pazarcı esnafı için bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla alakalı olarak bilgiler de veren Başkan Günaydın, göreve geldiğinde 1.20 lira olan pazaryeri ücretini yarı yarıya düşürdüklerini ve 5 yıldan bu yana zam yapılmadığını dile getirdi. Günaydın, “Peki bir önceki yönetim olsaydı şimdi ücretler 5 lirayı geçecekti. Yine önümüzdeki dönemde de 5 yıl boyunca zam yapmayacağız. Ben yatırımlarım için finansmanımı buldum. Onun için esnafımıza ve halkımıza 5 yıl daha zam yok” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum