5 Yıldızlı Hizmet Binası Hizmete Giriyor

Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Aksu caddesine yaptırılan yeni hizmet binası, 5 yıldızlı oteli andırıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2012 09:35
5 Yıldızlı Hizmet Binası Hizmete Giriyor

Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından Aksu caddesine yaptırılan yeni hizmet binası, 5 yıldızlı oteli andırıyor.

İl Müdürü Abdullah Kılıç’ın yoğun çalışmaları sonrası Isparta’ya kazandırılan bu bina birçok aktiviteye de ev sahipliği yapacak. Bu yeni yapılan bina ile birlikte şehrin en büyük sıkıntılarından olan sergi salonu sıkıntısı da giderildi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Kılıç, konuya ilişkin olarak, şu açıklamada bulundu: “Müdürlük olarak, şehrimizin gelişmesi ve büyümesi için böyle bir binaya ihtiyacımız vardı. Buranın yaptırılması da bize nasip oldu. Binamızın içerisinde deyim yerindeyse yok yok, 160 kişilik konferans salonu, sergi salonu var. Bizim amacımız burayı yaşam merkezi haline getirmekti ve başardık. Sosyal aktivitelerde  ve kültür etkinliklerinde ilimizi Türkiye genelinde ilk 10’na getireceğiz. Biz gelecek 50 yıla hitap ediyoruz. Gülistan mahallesinde bulunan kütüphanemiz hariç bütün binaları burada toplayacağız. Görme engelli vatandaşlarımıza yönelik olarak, çalışma odaları ve elektronik cihazlar aldık. Çocuklarımıza yönelik hizmetlerimiz var. Kütüphane için açık raf sistemi oluşturduk. İsteyen herkes gelip, istediği kitaba rahatça ulaşabilecek. Binamızda ayrıca internet salonları da var. En önemli özelliklerimizden bir tanesi de elle yazılma ve basma kitaplarımızın muhafaza edilebileceği koruma odalarımızda bulunuyor.

BİNADA NELER BULUNUYOR?
İl Kültür ve Turizm Müdürü Kılıç, yeni binanın içerisinde neler olduğunu da açıkladı. Yeni binada: “Kütüphane, çocuk kütüphanesi, internet salonu, güzel sanatlar sergi salonu, turizm danışma ve enformasyon bürosu, il müdürlüğü, konferans salonu, güzel sanatlar kurs atölyesi, folklor ihtisas odası” mevcut.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum