50 Milyona İhale Edildi

50 Milyona İhale Edildi

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ekim 2021 14:31
50 Milyona İhale Edildi

Isparta’nın Yalvaç İlçe Devlet Hastanesi ek bina inşaatının ihalesi yapıldı. Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleyi Gaziantepli bir inşaat firması alırken, ihale bedelinin 49 milyon 899 bin TL olduğu öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Özer, sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: “Yalvaç Devlet Hastanesi 50 Yataklı Ek Binamızın 49 MİLYON 899 BİN TL bedelle ihalesi yapıldı. Yalvaç’ımıza bu hizmeti kazanılması noktasında bizzat ilgilenen Sağlık Bakanı sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, TBMM Başkanvekili ve Isparta Milletvekili sayın Süreyya Sadi Bilgiç’e, Yalvaç’ımızın tüm sorunlarına bütün gücüyle koşan Ak Parti YSK Temsilcisi ve Isparta Milletvekilimiz sayın Recep Özel’e, ayrıca bu süreçte emeği geçen herkese Yalvaç’ımız adına teşekkür ederim.”

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.