55 depremzede, Isparta'ya yerleştirildi

Depremin ardından yaralarını sarmak ve yeni bir hayat kurak için memleketlerini geride bırakan 55 depremzede, Isparta'da misafirhanelere yerleştirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Kasım 2011 10:17
55 depremzede, Isparta'ya yerleştirildi

Depremzedeler, Isparta Valiliği koordinesinde konuk edildikleri TEİAŞ, Devlet Su İşleri ve Bayındırlık İskan İl Müdürlüğü misafirhanelerinde, yaşadıklarını paylaştılar.

Depremzedelerden Gülten Görür, depremde evlerinde çatlaklar oluştuğunu anlattı. Sarsıntılar yüzünden evlere giremediklerini, bu nedenle çadırlarda yaşadıklarını söyleyen Görür, kış şartları nedeniyle de çadırda yaşamanın imkansız hale geldiğini kaydetti.

Geçici süreliğine Isparta'ya geldiklerini belirten Görür, ''Hala ufak bir sarsıntıda büyük korku yaşıyoruz. Yolda gelirken bile endişelerimizi, korkularımızı atamadık. Allah razı olsun deprem sürecini atlatmak için geçici yerleştirmeler sağlandı. Sonumuz hayırlı olur inşallah'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.