57 Farklı Meslekte 231 İşçi Alınacak

57 Farklı Meslekte 231 İşçi Alınacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Nisan 2019 12:05
57 Farklı Meslekte 231 İşçi Alınacak

İŞKUR İl Müdürlüğü Isparta’daki açık iş pozisyonlarını açıkladı. Bu kapsamda 57 farklı meslekte 231 kişinin istihdam sağlanabileceği iş fırsatları var. Peki, o meslekler ne?

Aşçı yardımcılığı, Büro memuru, Kasiyer ve bunun gibi birçok meslek. İŞKUR İl Müdürlüğü Isparta’daki açık iş pozisyonlarını yayınladı. Bu kapsamda istihdam sağlamak için işverenlerin İŞKUR İl Müdürlüğü’ne başvuru yapmalarının ardından 2018 yılı içerisinde 57 farklı meslekte 231 kişinin istihdam edilmesi noktasında açık iş pozisyonu var. Bu işlere başvurmak isteyen işsiz vatandaşların yapmaları gereken tek bir şey var. Oda meslekleri öğrenmek ve başvuru yapmak isteyen vatandaşların İŞKUR İl Müdürlüğü’ne müracaat etmesi. Yapılacak müracaatları değerlendiren İŞKUR yetkilileri işsiz vatandaşları en uygun iş pozisyonlarından birine yerleştiriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.