58 Yaşındaki Adam İntihar Etti!

Yalvaç'ın Yarıkkaya köyünde 58 yaşındaki Ramazan Aydın kendisini evin alt katında bulunan damın tavanına asarak intihar etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Nisan 2013 11:48
58 Yaşındaki Adam İntihar Etti!

2-3 gündür kendisini görmeyen komşularının köy muhtarı Edip Karıncalı'ya haber vermesi üzerine ortaya çıkan olayda eve giren muhtar ve beraberindekiler korkunç gerçekle yüzleşti. Şahısın kendisini asmış olduğunu gören Muhtar KArıncalı hemen durumu Jandarmaya haber verdi.

Cumhuriyet Savcısının da geldiği köydeki evde gerekli incelemeler yapıldıktan sonra Ramazan Aydın'ın cansız bedeni alınarak ambulansla Yalvaç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HİÇ BİR SORUNU YOKTU
Köy Muhtarı Edip Karıncalı, Ramazan Aydın'ın evli ve 3 çocuk babası olduğunu, çocuklarının Isparta il merkezinde yaşadığını belirterek 'Eşi bir süre önce rahatsızlanarak Isparta Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Ramazan Aydın yalnız yaşıyordu.

Maddi durumu ve sağlığı iyi olan biriydi. Yalnızlıktan dolayı bunalıma girmiş olabilir. Onun dışında sorunu yoktu. Komşuları kendisini bir kaç gündür göremeyince gelip bana söylediler.

Dış kapıyı açıp içeri girdiğimizde dam altı dediğimiz yerde kendisini iple asmış vaziyette bulduk. Hangi gün olay meydana geldi bilemiyoruz. Jandarmaya haber verdik ve Savcı ile birlikte gelip gerekli araştırmaları yaptılar. Allah taksiratını affetsin, üzgünüz' dedi.

Savcılık tarafından yapılacak olan otopsinin ardından cenazenin yakınlarına teslim edileceği belirtilirken intihar olayıyla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

NURETTİN ARIKAN - YALVAÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.