59 Kişi Tutuklandı!

59 Kişi Tutuklandı!

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mart 2015 10:47
59 Kişi Tutuklandı!

Isparta Emniyet Müdürü Halil Altan, göreve geldiği bir buçuk aylık süreden bu yana yaptığı çalışmalarla kentteki huzur ve asayiş olaylarına olumlu yönde bir ivme kazandırdı. Altan’ın direktifleri doğrultusunda çalışan emniyet personeli, son olarak 59 suç dosyasını aydınlatarak, failleri adalete teslim etti.

Isparta Emniyet Müdürlüğü’nde göreve gelen Halil Altan,görevi devraldıktan sonra kentteki huzur ve asayişi sağlamak adına gerçekleşençalışmalara ciddi bir ivme kazandırdı.

Yaklaşık bir buçuk ay önce yayımlanan üçlü kararname ileIsparta İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Birinci Sınıf Emniyet Müdürü HalilAltan, Isparta’da Caner Tayfur’dan devraldığı görevinde, ildeki çalışmalara hızkattı.

Göreve geldikten sonra özellikle asayiş ve trafik olaylarınımercek altına alan Emniyet Müdürü Altan, önemli görevler üstlenen ve kaydadeğer çalışmalara imza atan personelini ödüllendirmeyi de ihmal etmedi.

Bu bağlamda yapılan çalışmalar sonucu kentteki personelininmoral ve motivasyon bakımından tatmin olmasını da amaçlayan Altan, bu özenliçalışmalarının karşılığını da aynı doğrultuda günden güne almaya devam ediyor.

Emniyet Müdürü Altan’ın talimatları doğrultusunda titiz birçalışma sistemi izleyen Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri son olarak ŞubatAyı içersinde çeşitli suç dosyalarıyla aranan 59 olayın failini tespit ederek,yakaladı.

Emniyet güçleri, 59 suç dosyasıyla aranan bu failleri adlimakamlara sevk ederek adalete teslim etti.

İşte, 2015 yılı Şubat Ayında aydınlatılan 59 faili meçhulolay ve adli makamlarca verilen cezalar…

- Cinselsaldırı suçundan aranan suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 7 yıl 6 ayhapis cezası bulunan H.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası bulunan M.Ç.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan S.T.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 yıl ay hapis cezası bulunan M.D. tutuklanarakcezaevine gönderildi.

- Hırsızlıksuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası bulunan S.Y.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Hırsızlıksuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan T.B.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Borçlununtaahhüdünü ihlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezasıbulunan A.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan A.Y.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Kumaroynanması için yer ve imkan sağlama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 20gün hapis cezası bulunan M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 ay 26 gün hapis cezası bulunan N.S.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Kumaroynanması için yer ve imkan sağlama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3ay hapis cezası bulunan M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Cinsel istismar suçundan aranan M.K.tutuklu olarak halen cezaevinde bulunuyor.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan H.H.C.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Borçlununtaahhüdünü ihlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezasıbulunan A.E: tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Hakkıolmayan yere girme (Konut dokunulmazlığını ihlal) suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 7 ay 15 gün hapis cezası bulunan H.K. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan F.K.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- 6184 SayılıAile Kanunu’na Muhalefet suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 gün hapiscezası bulunan A.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezası bulunan M.Ç.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- 6184 SayılıAile Kanunu’na Muhalefet suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 gün hapiscezası bulunan A.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Suç eşyasınınsatın alınması veya kabul edilmesi suçundan aranan A.İ. tutuklu olarak halencezaevinde bulunuyor.

- Cezaevifirarisi olarak aranan F.Y. tutuklu olarak halen cezaevinde bulunuyor.

- Hırsızlıksuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl hapis cezası bulunan M.D.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Hakaretsuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 6 gün hapis cezası bulunan M.A.D.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Kişilerinhuzur ve sükûnunu bozma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 10 günhapis cezası bulunan E.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Hırsızlıksuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl hapis cezası bulunan H.D.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Dolandırıcılıksuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunanU.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Resmibelgede sahtecilik suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 8 ay hapiscezası bulunan A.R.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 1 yıl 4 ay hapis cezası bulunan M.Ç.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Genelgüvenliği tehlikeye sokma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ayhapis cezası bulunan M.R.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Fuhuşateşvik (yaptırmak) suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapiscezası bulunan 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan A.E. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

- Fuhuşateşvik (yaptırmak), aracılık etmek, yer temininde bulunmak suçundan aranan vehakkında kesinleşmiş 2 yıl 3 ay hapis cezası bulunan T.T. tutuklanarakcezaevine gönderildi.

- Taksirleölüme neden olma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezasıbulunan A.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yağmasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 yıl hapis cezası bulunan V.K.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Resmibelgede sahtecilik suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl hapis cezasıbulunan F.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Kişiyihürriyetinden yoksun kılma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ayhapis cezası bulunan H.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralama suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan M.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Tehditsuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan M.T.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralama suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan N.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Tehditsuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 11 ay 20 gün hapis cezası bulunan M.T.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Hakaret suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 6 ay hapis cezası bulunan İ.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 ay 15 gün hapis cezası bulunan N.D.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- 6136 SayılıKanuna Muhalefet suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 10 hapis cezasıbulunan S.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- İşlediğibir suçtan dolayı aranan A.Ş. yakalandıktan sonra tutuklanarak cezaevinegönderildi.

- Dolandırcılık suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 gün hapis cezasıbulunan U.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Cinselistismar suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Y.D.tutuklu olarak halen cezaevinde bulunuyor.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.B. tutukluolarak halen cezaevinde bulunuyor.

- Borçlununtaahhüdünü ihlal suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay hapis cezasıbulunan A.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan N.D.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.B. tutuklu olarakhalen cezaevinde bulunuyor.

- Uyuşturucumadde ticareti yapma – sağlama suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapiscezası bulunan M.Ç. tutuklu olarak halen cezaevinde bulunuyor.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 2 ay 15 gün hapis cezası bulunan G.B.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Cinselistismar suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan S.T.tutuklu olarak halen cezaevinde bulunuyor.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan H.Ş.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan G.B.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Taksirleyaralanmaya neden olma suçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 11 ay 8 günhapis cezası bulunan S.M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Tehditsuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan C.S.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

- Yaralama suçundan aranan ve hakkındakesinleşmiş 4 ay 15 gün hapis cezası bulunan H.Ş. tutuklanarak cezaevinegönderildi.

- Yaralamasuçundan aranan ve hakkında kesinleşmiş 5 ay hapis cezası bulunan G.B.tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum