6 Maçta 6 Puan Lazım

Tecrübeli Yugoslav teknik adam Demiroviç zorlu deplasman öncesi gazetemize ilk açıklamasını yaptı. Ligin bitimine 6 hafta kaldığını belirten Demirovuç, "zor maçlar bizi bekliyor" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2013 15:34
6 Maçta 6 Puan Lazım

6 maçta 6 puan almamız gerekiyor diyen teknik adam Demiroviç "Emrespor'u ilk defa bugün yaptıracağım çift kale maçı ile izleye bileceğim. Tesadüf olarak Keçiörengücüsporla Emrespor'un maçını izleme imkanım oldu. İyi oynayan taraf emre idi. İlk golü Emrespor attı ben fark olur gözüyle bakıyordum. Ama sertlik karşısında 10 kişi kalmaları takımı yıprattı. Ve saha içinde ve oynayışlarında kopmalar yaşandı. Skor 1-1 olduğunda ise takım arkadaşları içinde kopmalar yaşandı. Futbolcuların siniri, takımın konsantrasyonu bozuyor.

Benim futbolcularımda ve oyuncularımda buna yer yok. Başında söylediğim gibi Emre kötü bir takım değil. İyi oynayan ama iyi bir görüşle sahaya iyi yerleştirilemeyen bir takım diye biliriz. Zaman'ında Afyonu şampiyon ettiğim yıllarda Isparta bizler için çok büyük bir takımdı. Sahasına bakıldığında çekindiğimiz bir yerdi. Şuan Emrespor da öyle bir konuma gelmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Ligte kalmak için ve ayakta durabilmek için futbolcularımla adeta savaşacağız. Ligte kalmak diyorum çünkü şuan potadayız. Önümüzde ki maçlar çok zorlu maçlar ligde liderlik yolunda ilerleyen takımlar ile karşılaşacağız. Şuan düşme potasında olan Elazığ spor'un 23 puanı var ama ligten ayrılan Diyarbakırspor ile Mardinspor maçlarının durmasından dolayı 6 puan daha yükseliyor. Yani bizlere en yakın düşme potasında ki Elazığspor'un 29 puanı bulunmakta.

Bizim ise 31 puanımız ve çok güçlü bir o kadar da zorlu ekiplerimiz ile oynayacağımız karşılaşmalar var. Bu yüzden çalışmalarımızı ikiye katlayarak ligde ki gücümüzü ortaya koyacağız. Geç kalınmış değil Emrespor farkını ortaya koyacaktır. Bu hafta lider karşısında yapacağımız maçtan puan koparmamız bizleri çok mutlu edeceğine inanıyorum" dedi. Yugoslav teknik adam Demiroviç, röportajımızın hemen ardından ekibine düz koşu ile başlattı.

5'e 2 top kapma çalışması ve son olarak ta çift kale maç yaptırdı. Demiroviç, çift kale maçta devamlı maçı durdurarak pozisyon hakkında değerlendirmelerde bulundu ve yapılmasını istediği şeyleri anlattı.Korner atışlarında taktiksel çalışmalar yapan Demiroviç, futbolcuların iyi oyunlarında alkışta bulundu. Top oynadığı yıllarda stoper olarak top koşturan Demiroviç özellikle stoperlerle yakından ilgilendi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.