62 Yaşındaki Adamı Evlilik Vaadiyle Dolandırdılar

Isparta’da evlenme vaadiyle 62 yaşındaki bir adamı kandırdıkları öne sürülen Azeri uyruklu bir kadın ile beraberindeki aracı şahıs yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2014 13:09
62 Yaşındaki Adamı Evlilik Vaadiyle Dolandırdılar

Sayfa32 Haber Merkezi tarafından alınan bilgiye göre, olay geçtiğimiz hafta meydana geldi.

İddiaya göre, bir süredir evlenmek isteyen 62 yaşındaki M.Ç.’ye gelen 55 yaşındaki İ.K., uygun birini bulduğunu belirterek, Azeri uyruklu İ.B. (50) ile tanıştırdı.

Samimiyeti artıran ikiliden Azeri uyruklu İ.B.’nin, M.Ç.’ye önce 300 TL değerinde cep telefonu aldırdığı, ardından da 650 TL nakit para talep ettiği belirtildi.

M.Ç.’ye yaklaşık bin TL civarında para harcattıkları belirtilen İ.B. ve İ.K.’nın daha sonra kayıplara karıştığı öğrenildi.

Olayın ardından dolandırıldığını anlayan M.Ç., polise giderek 2 şahıstan şikayetçi oldu.

Konuyu mercek altına alan Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, aldığı bilgiler doğrultusunda şüphelileri yakalama çalışması başlattı.

Emniyet güçleri, kısa süre sonra Azerbaycanlı İ.B. isimli kadın ile evlilik aracısı İ.K.’yı Gülistan Mahallesi’nde yakalayarak gözaltına aldı.
Emniyette ifadeleri alınan 2 şüpheli, gerekli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum