65 Yaş Üzerine Otobüs Kartı Tekrar Belediye Meclisi’nde

65 Yaş Üzerine Otobüs Kartı Tekrar Belediye Meclisi’nde

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ekim 2016 13:11
65 Yaş Üzerine Otobüs Kartı Tekrar Belediye Meclisi’nde

Haziran ayındaki Belediye Meclisi’nde karara bağlanan 65 yaş üzeri vatandaşlara otobüs kartı verilmesi teklifi, tekrar gündeme geldi. Belediye Meclisi’nin kararı tekrar değerlendirilecek.

Belediye Meclisi’nin Haziran ayı oturumlarında 65 yaş üzeri vatandaşlara ücretsiz olarak otobüs kartı basılması ve bunun Isparta Belediyesi aracılığıyla dağıtılması karara bağlanmıştı. Bu konu tekrar görüşülmek üzere Belediye Meclisi’nin Ekim ayı gündemine geldi. SS18 nolu Halk Otobüsleri ve Motorlu Taşıtlar Kooperatifinin talebi üzerine Haziran ayında karara bağlanan konu tekrar görüşülecek. Haziran’da alınan kararda otobüs kartlarının Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından basılması kararlaştırılmıştı. Tekrar ele alınacak konunun ise bu olduğu öğrenildi. Plan ve Bütçe Komisyonunun çalışmasının ardından konu Cuma günü karara bağlanacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum