7 Ayrı Kazada 15 Kişi Yaralandı 1 Kişi Öldü

Trafik Canavarı Kol Geziyor!!! Isparta'da bugün 8 saat içerisinde 7 ayrı trafik kazası meydana geldi. Kazalarda 1 vatandaşımız hayatını kaybetti. 15 vatandaşımız ise yaralı...

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Aralık 2014 17:36
7 Ayrı Kazada 15 Kişi Yaralandı 1 Kişi Öldü

Isparta güne trafik kazalarıyla başladı.

Sabah saat 08:00 sularında Keçiborlu'dan Isparta'ya yolcu taşıyan minibüs aşırı yağış ve yoldaki mucurun etkisiyle devrildi. Kazada biri ağır çok sayıda yaralı vardı.

Henüz o kazanın şoku atlatılmadan, yaralılara ilk müdahaleler yapılırken, aynı yerde bir tır daha yağış ve yoldaki mucurun etkisiyle devrildi. Tır sürücüsü yaralandı.

Yine aynı yer ve aynı saatler, bir tır daha devrildi. O tırın sürücüsü de yaralandı.

Bir kaza haberi de Deregümü Kavşağından geldi. Deregümü kavşağında direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önce bir araca çarptı sonra da bir evin bahçesine uçtu. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre gün içinde 8 saatlik bir zaman diliminde 7 ayrı trafik kazası meydana geldi.

İşte bütün bu kazaların ardından Isparta'da devriye görevi yapan Emniyet ekip araçları İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur'un talimatıyla vatandaşları sesli anonslarla uyardı.

Ekip arabalarından uyarıda; " “Sayın sürücüler, ilimizde bugün 7 adet trafik kazası meydana gelmiş, 1 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 15 vatandaşımız da yaralanmıştır. Lütfen, trafikte daha dikkatli seyredin” ifadelerine yer verildi.

KAZALARIN DETAYLARI VE FOTOĞRAFLAR İÇİN
AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ

KEÇİBORLU'DA YOLCU MİNİBÜSÜ DEVRİLDİ

AYNI YER YİNE KAZA İKİ TIR DEVRİLDİ

DEREGÜMÜ KAVŞAĞINDA KAZA: 1 ÖLÜ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum