7 Bin Sporcu Gelecek

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Gevrek, Uluslararası Atletizm Pisti ve Sentetik Futbol Sahası’nın Mayıs 2015’te tamamlanacağını açıkladı. Yatırım maliyeti 7 Milyon TL olan proje ile birçok olimpiyat alınacak

Yayınlanma:
7 Bin Sporcu Gelecek

Gözün aydın Isparta. Güller diyarı Isparta’ya sporda dev spor tesisleri yapılmaya devam ediyor. Merkez ve ilçelere dev spor tesisleri yapılırken Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek’e durmak yok. Isparta’nın evladı Gevrek, Sav’a yapılacak devasa tesislerinin yapımının da bir an önce bitmesi için yüklenici firma yetkililerini sık sık ziyaret ederek çalışmaları yerinde izliyor.

“HAYIRLI OLSUN”
Uluslararası Atletizm Pisti ve Sentetik Futbol Sahası’nın 115 dönüm üzerine yapıldığını bildiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, “Türkiye’nin en iyi pistlerinden biri buraya yaptırıyoruz. Uluslararası Atletizm Pisti Isparta’nın spordaki yükselişi için çok önemli. Dev organizasyonlar alacağız. Projenin maliyeti yaklaşık 7 milyon TL. Ayrıca atletizm pistinin yanına da sentetik futbol sahası yapılıyor. Isparta uluslararası norm ve standartlara uygun bir tesise daha kavuşuyor. Hayırlı olsun” dedi.

“TESİS MAYIS AYINA HAZIR
Isparta’daki spor tesislerini artırmak için gece gündüz çalıştıklarını söyleyen Müdür Gevrek, “Uluslararası Atletizm Pisti’nin hemen yanında araziye ve şahıslara ait yerler var. Bu alanları da almamız halinde ilave spor tesisleri yapabiliriz. Projemiz tüm hızıyla sürüyor. Teslim tarihi Haziran 2015. Ancak çalışmalar bu şekilde devam ederse mayıs ayında tesisimiz hazır olur” diye konuştu.

DEVASA TESİSLER KOÇFEST’TE GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
Uluslararası Atletizm Pisti ve Sentetik Futbol Sahası’nı mayıs ayına yetiştirmeleri halinde KOÇ Fest Finalleri’nde devasa tesislerin görücüye çıkacağını belirten Gevrek, “Koçfest Finalleri’nde Isparta sporcu akını olacak. 6-7 bin sporcu, antrenör ve idareci burada olacak. O nedenle bu organizasyona yetiştirmeyi hedefliyoruz. Tüm yatırımlarımız sağlıklı nesiller yetiştirmek. Bu dev projelerimizin gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç ve Recep Özel Beylere teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Gevrek, Isparta’nın spor tesislerindeki ihtiyaçlarını bir bir karşıladıklarını belirterek, Bakanlığın ve Genel Müdürlüğü’nün güller diyarına büyük önem verdiğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum