7 Haziran CHP'nin İktidar Günüdür

CHP Milletvekili Aday adayı Mehmet Büyüktuncer "AKP, artık rakamları ve yazılanları halka tersten okutmak gibi bir meziyeti var. Biz seçimde çok ciddi bir çalışmayla bunun üstesinden geleceğiz. Bunun için heyecanlıyım ve coşkuluyum” diye konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mart 2015 17:53
7 Haziran CHP'nin İktidar Günüdür

CHP Milletvekili Aday adayı Mehmet Büyüktuncer partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında “Bu memleketin sokaklarında doğdum, bu memleketin sokaklarında yürüdük, büyüdük. Bu memlekette kah güldük kah ağladık. Dolayısıyla bu memlekete bugün gençliğimizi hizmetkar etme günüdür. Bunun için heyecanlıyım ve coşkuluyum. 1976 Isparta doğumluyum. Isparta’da ticaretle uğraşıyorum. İnşaat sektöründe faaliyet gösteriyorum. Evliyim ve 1 çocuk babasıyım” dedi.

7 HAZİRAN CHP’NİN İKTİDAR OLACAĞI TARİHTİR
İktidarın değişmesi gerektiğine dikkat çeken Mehmet Büyüktuncer “AKP siyasetine fazla girmeyeceğim. Zaten size ne yaptıysa bir fazlasını bana yaptı. Maksat çözümü aramak adına hep beraber olduğumuzu düşünüyorum. Bunun için de tarih 7 Haziran 2015 genel seçimleri. Bu tarih CHP’nin inşallah iktidar olduğu tarih olacaktır.

Ben siyasetin yerelden genele hitap ettiğini düşünüyorum. CHP’de uzun yıllar yönetici olrak çalıştığım için örgütün yapısını, kadınlarımızın yapısını iyi biliyorum. Özellikle ülkemizin ve cumhuriyetin tehdit altında olduğu bu dönemde Isparta’nın CHP örgütündeki dostlarımın 7 Haziran seçimleri için kol kola girerek, 2 vekilden fazla çıkartacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

SİSTEMLİ BİR ÇALIŞMA YÜRÜTMELİYİZ
Hükümetin mağdur ve mazlum siyaseti ile bugünlere geldiğini söyleyen Büyüktuncer “Seçimlere hazırlanırken sistemli çalışmamız gerekiyor. Kol kola girmemiz ve örgütümüzün ortaya koyacağı eserlere inanarak, 7 Haziran’a bu şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Ben CHP İl Örgütünün temelinden yönetici noktasına kadar temelden inandığını biliyorum. Isparta halkının da CHP’ye inanacağına yürekten inanıyorum. AKP bugün mağdur ve mazlumun siyasetini yaparak, Isparta gibi bir yerde halkı artık açlık, işsizlik noktasında tartışılır noktaya getirmiştir. Isparta’da 7 Haziran’da elbette cevabını verecektir. 7 Haziran’da demokrasi ve Cumhuriyete inanmış Isparta halkı inanıyorum ki CHP çatısı altında birleşecektir ve birleşmek zorundadır. AKP, artık rakamları ve yazılanları halka tersten okutmak gibi bir meziyeti var. Biz seçimde çok ciddi bir çalışmayla bunun üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

KENDİ İKBALİ İÇİN KOŞANLARA YAZIKLAR OLSUN
CHP Milletvekili aday adayı Mehmet Büyüktuncer açıklamasında şunlara yer verdi. “8 Haziran sabahı halkın iktidarı için değil halka iktidar olmak için var mısınız? Ben de 8 Haziran sabahı CHP’nin Isparta’da kesinlikle iktidar olacağına inanıyorum. Bunların yalan siyasetinden vazgeçirttirmek zorundayız. 7 Haziran’a kadar Isparta sokaklarında tamamen gencimizle, kadınımızla kol kola seçimlere hazırlanmalıyız. 18 aday adayı arkadaşımız var. Listeye girelim ya da girmeyelim buradan söz veriyorum, CHP’nin neferi olarak gece gündüz çalışacağım.

Bugüne kadar halka zulüm çektirenlere, halkı bu noktaya getirenlere, halkın ikbali yerine kendi ikbali peşinde koşanlara yazıklar olsun diyorum. Ben de bunlardan hesap sormazsam bana da yazıklar olsun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum