7 Haziran’da Elektrik Kesilirse, Sandıkların Üstüne Kapanın

CHP Eğirdir İlçe Örgütü tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan Milletvekili Adayı İsa Önder Dinçtürk, yoğun katılımlı programda ‘Sandıklara sahip çıkın’ mesajı verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Haziran 2015 16:25
7 Haziran’da Elektrik Kesilirse, Sandıkların Üstüne Kapanın

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Örgütü, hafta sonunda yoğun katılımlı bir kahvaltı programı gerçekleştirdi.

Partili – partisiz tüm kesimlerin kucaklandığı kahvaltı programına CHP Isparta Milletvekili Adayı Eczacı İsa Önder Dinçtürk de katılım sağladı.

Seçim çalışmalarında sona doğru yaklaştıklarını, Isparta ve Türkiye’de iktidara doğru yürüdüklerini vurgulayan CHP Isparta Milletvekili adayı İsa Önder Dinçtürk, Eğirdir merkez ve köylerinin tamamını gezdiklerini belirterek insanların konuşmak korktuklarını anlattı.

“İNSANLAR KORKUYOR…”
CHP Milletvekili adayı Dinçtürk, “Gezilerimizde basın ve medya mensupları bizleri takip ediyorlar. Bizler gezilerimizde ağırlıklı olarak halkımızın sorunlarını dinliyoruz, ancak insanlar artık kamera gördükleri zaman, ‘Acaba bir sıkıntı yaşatırlar mı? Acaba çoluk çocuğum işsiz bırakılır mı? İşten atılır mı?’ korkusuyla geri planda bizlerle geri planda görüşmek istediklerini belirtiyorlar. İşte bu durum malum zihniyetin halka baskı yaptığının ve insanları kara propagandalarla korkuttuğunun en bariz örneğidir” dedi.

“KÖYLÜYÜ BU HALE GETİREN MALUM ZİHNİYETTİR”
Eğirdir ve çevresinde üreticilik ve çiftçilik yapan vatandaşların bulundukları durum üzere isyan ettiklerini de aktaran CHP’li Dinçtürk, “Köylülerimiz, üretici ve çiftçilerimiz artık her geçen gün daha çok zarar ettiklerini anlatıyor. Bundan 4-5 yıl önce 90 kuruş – 1 lira olan elmanın fiyatı değişmezken, mazotun 1 – 1,5 liradan 4,5 liraya çıkması artık üreticiyi bitirme noktasına getirmiş. İşte dengesiz ve ekonomik sıkıntı var. Üreticinin kazancı aynı kalırken, maliyet sürecinde tüketilen mazottan ilaca kadar bir çok malzemede artış var. Halkı bu hale getirenler, köylümüzü her geçen gün zarar ettirenler, bu malum zihniyet ve iktidardır” diye konuştu.



SORUN ORTAK: ‘MALUM ZİNHİYET’
‘İhmal edilmiş bir Eğirdirle karşı karşıyayız’ diyerek sözlerini sürdüren CHP’li Dinçtürk, “Bizler ülkesini ve vatanını seven her yurttaş gibi bu gidişata halkımızın ‘Dur’ diyeceğine inanıyoruz. Bizim hepimizin sorunu ortak… Sorun belli; ortak sorunumuz, bu malum zihniyetin iktidarda olması…” şeklinde konuştu.

“SANDIKTA GEREĞİNİ YAPACAĞIZ”
Halkın hür ve özgür iradesi ile 7 Haziran’da sandığa giderek demokrasinin gerektirdiği hak ve ödevi yapacağını ileten Dinçtürk, “İnşallah 7 Haziran Genel Seçimleri ülkemiz ve milletimiz için bir dönüm noktası olacaktır. Ortak sorunumuz malum zihniyeti, halkımızın da desteğiyle 8 Haziran’da bulunduğu yerden indireceğiz. Sandıkta gereğini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Genel seçimlerde halkın dikkatli ve duyarlı olması gerektiğinin altını çizen Dinçtürk, “Seçimlerde gösterilen gayret ve başarıyla orantılı olarak çoğu yerde dengesiz bir tablo oluşuyor. İşte bu durumda bizlere önemli bir görev düşüyor. Ne olur sandıklarımıza sahip çıkalım ve bu dengesizlikleri ortadan kaldıralım” ifadelerine yer verdi.

“SORULARI VE PARALARI ÇALDILAR
ARTIK OYLARIMIZI ÇALDIRMAYALIM”
Seçimlerde olası bir elektrik kesintisi yapılabileceği öngörüsünü de değerlendiren Dinçtürk, “Lütfen sandıklarımıza sahip çıkalım. Ne olursa olsun, seçim süreci tamamlanıncaya kadar sandıklarımızın başından ayrılmayalım. Bizler çeşitli kaynaklardan duyuyoruz, öğreniyoruz… Eğer seçimin yapıldığı süre zarfında olası bir elektrik kesintisi meydana gelirse, sandıklarınızın üstüne kapanın hatta ve hatta gerekirse sandıklarınızın üstüne oturun… Soruları çaldılar, paraları çaldılar ama artık oylarımızı çaldırmayalım… 8 Haziran’da yaşanacak bir Türkiye’de görüşmek dileğiyle…” diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum