750 Kişiye İş Kapısı Olacak

Bir GSM devinin Isparta'da çağrı merkezi kurma girişimi gerçek oluyor. ITSO Başkanı Başdeğirmen, çağrı merkezinin 750 kişiye istihdam sağlayacağını bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Eylül 2014 14:31
750 Kişiye İş Kapısı Olacak

Isparta, uzun zamandır kurduğu çağrı merkezi hayline kısa bir süre sonra kavuşacak. Daha önce devlete bağlı bir çağrı merkezi için girişimde bulunulmuş ancak onu Burdur kapmıştı.

Bu olumsuzluktan sonra bir GSM devinin Isparta’da çağrı merkezi kurma girişimini 12 Temmuz 2014 tarihinde okuyucularına duyurmuştu. İşte bu hayal şimdi gerçek oluyor. Müjdeyi ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen verdi.

750 KİŞİYE İŞ KAPISI OLACAK
Vali Özkan’ın bizzat ilgilendiği çalışmalar kapsamında bir GSM devi Isparta’ya çağrı merkezi kuracak. Başdeğirmen konuyla ilgili şu bilgiyi verdi: “Devletin kuruluşu olan çağrı merkezlerinden talep etmiştik ancak oradan bir girişim olmadı. Ancak özel bir şirket Isparta’da çağrı merkezi açmak için bir girişim içerisinde. Burada Rektörümüzün desteği olması gerekiyordu. Kendisi olumlu baktı. İlk başlarda 750 çalışanlı bir çağrı merkezi gündemde. Üst birimlerimiz bununla ilgili çalışma yapıyor. Az bir süre sonra bunu kazandıracağız. Burada lise mezunları ve engelli vatandaşlarımızı değerlendireceğiz. 750 kişinin çalışması demek istihdam anlamında 5 orta ölçekli fabrika demek.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum