7'nci Yıl Anısına Yürüyecekler

GÖLDOKS üyeleri, 2007 yılında meydana gelen ve 57 kişin hayatını kaybettiği uçak kazasının 7’nci yıl dönümü nedeniyle 30 Kasım Pazar günü kazanın meydana geldiği yer olan Türbetepe’ye yürüyüş düzenleyecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Kasım 2014 10:23
7'nci Yıl Anısına Yürüyecekler

Isparta’yı yasa boğan 29 Kasım 2007 yılındaki uçak kazasında 7’si mürettebat 57 kişi hayatını kaybetmişti. Aradan 7 yıl geçti, ancak acılar halen taze.

Bu amaçla GÖLDOKS üyeleri 30 Kasım Pazar günü üzücü kazanın 7’inic yıldönümünde hayatını kaybedenlerin anısına Keçiborlu ­ Türbetepe’ye doğa yürüyüşü düzenliyor. GÖLDOKS’tan yapılan açıklamada, uzun ve kısa olmak üzere yürüyüşün 2 parkurdan oluştuğu bildirildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

KISA PARKUR
“Yürüyüşe; Gülköy yakınlarında başlayacağız ve orman içi patikayı takip ederek Türbetepe'ye ulaşacağız sonrasında orman gözetleme kulesinde kısa moladan sonra Yenitepe köyünde yürüyüşümüzü bitireceğiz. Parkur uzunluğu 7 km olup günlük yürüyüş yapabilenlerin katılabileceği kolaylık seviyesindedir.

UZUN PARKUR
Yürüyüşe; kozluca yaylası, Taşoluk güzergahını takiben Türbetepe'ye ulaşacağız sonrasında orman gözetleme kulesinde kısa moladan sonra Yenitepe köyünde yürüyüşümüzü bitireceğiz. Yürüyüş parkur uzunluğu 10 km uzunluğunda olup düzenli yürüyüş yapan ve durmadan yürüyebilenlerin katılabileceği kolaylık seviyesindedir.

KARANFİL BIRAKACAKLAR
Yürüyüş sonrasında 57 vatandaşımızın anısına Türbetepeye karanfillerimizi bırakacağız

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.