8 Ayda 496 Olaya Müdahale Ettiler

8 Ayda 496 Olaya Müdahale Ettiler

Yayınlanma:
8 Ayda 496 Olaya Müdahale Ettiler

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, 2017 yılının 8 ayında 496 olaya müdahale etti. En çok müdahale ise 259 ile yangın vakalarına yapıldı. 

7 gün 24 saat esasına göre çalıştıklarını ifade eden Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürü Şenol Dede, olaylara da ortalama 3 ila 8 dakika içinde müdahale ettiklerini bildirdi. Müdür Dede, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi bu yıl itfaiye teşkilatının kuruluşunun 303’üncü yıldönümü. Bu doğrultuda, her yıl 25 Eylül - 1 Ekim günleri arasından İtfaiye Haftası düzenlenmektedir.

“İLK 8 AYDA 496 OLAYA 

MÜDAHALE ETTİK”

Isparta Belediyesi İtfaiyesi olarak 1 Ocak 2017 tarihinden 31 Ağustos 2017 tarihine kadarki süreçte; 259’u yangın vakası, 151’i trafik kazası, köpek – kedi gibi hayvanların kurtarılması ve 86’sı da su baskını olmak üzere toplam 496 olaya müdahalede bulunulmuştur.

“7 GÜN 24 SAAT ESASINA 

GÖRE ÇALIŞIYORUZ” 

Allah her türlü felaketten korusun ama, birçok felaketler olabilir. Afetler olabilir, yangın olabilir, trafik kazası olabilir, kurtarma olayları gerekebilir. Bu noktada vatandaşımız, ‘imdat’ dediğinde, talep ettiğinde günün 24 saati, haftanın 7 günü, yılı 365 günü, hazır vaziyette o imdat çağrısı geldiği anda harekete geçecek olan itfaiye çalışanlarımız, birçok araç ve gereçleri ile birlikte Isparta halkımıza hizmet etmektedir. 

“OLAYLARA MANEVİ DUYGULARIMIZLA 

MÜDAHALE EDİYORUZ”

Müdürlüğümüz ve Müdürlüğümüze bağlı birimlerde hiç ışık sönmüyor. 24 saat yanıyor, bayramda, önemli günlerde, yine o ışık yanmaya nöbette olmaya devam ediyor. Eğitim alanında çalışmalarımız, birçok ilden gelip, burada eğitim alınıyor. Bilgi ve eğitim ile beraber, kendimiz ortaya koyduğumuz manevi duygularınız ile beraber, bu güne kadar birçok olaya müdahale ettik. Birçok canın kurtulmasına vesile olduk” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.